USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Згоріло все, але воїни вижили. Положинський показав наслідки атаки ворога на фронті

20 Червня 2022 11:23
Український музикант та екслідер гурту «Тартак» Олександр Положинський, який воює у лавах ЗСУ, потрапив під ворожу атаку. Всі його бойові товариші вижили, проте росіяни знищили авто бійців, генератори та особисті речі.

Про це Положинський написав на своїй сторінці у Facebook.

«Не хотів одразу про це писати, щоби завчасно не тривожити. Зі мною все гаразд, все гаразд із тими, хто виходив разом зі мною. Вийшли злагоджено та організовано, на виході ніхто з наших не постраждав, – написав він. – Але згорів автомобіль з речами. У мене та ще в багатьох хлопців згоріло все, в інших – лише частина речей. Добряче постраждала також наша техніка – автомобілі та генератори. Щось знищене, щось виведене із ладу, щось тримається з останніх сил».

Олександр додає: лишився лише з тим, що було на ньому.

«Майже все, подароване вами на день народження, і купа інших приємних, важливих і корисних речей, на жаль, пішли попелом. Тому знову проситиму вас про підтримку і допомогу. Якщо хтось із волонтерів готовий чимось поділитися – пишіть, будь ласка, в приват. Навчений попереднім досвідом спробую скласти списки того, що й кому потрібно, а отримане потім розподіляти відповідно до них. На своїх рахунках зберіг ще чимало надісланих вами раніше коштів, але їх усіх і близько не вистачить, щоби покрити зараз усі потреби – мої особисті та всього підрозділу», – звернувся до друзів співак.

Реквізити для тих, хто бажає допомогти фінансами Олександрові Положинському та його підрозділу:

5168742230647491

PayPal: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus