USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Бійці-добровольці ДУКу повертаються в Луцьк. ОНОВЛЕНО

9 Грудня 2014 08:58
На ротацію додому сьогодні, 9 грудня, повертаються бійці 3-го батальйону ДУК. Усіх небайдужих волинян запрошують зустріти військових сьогодні приблизно о 16:00 у приміщенні Штабу ДУК Правого Сектору, який знаходиться на вулиці Червоного Хреста, будинок 16 у Луцьку. Зараз бійці саме виїжджають з Рівного. Про це інформують в мережі.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини 6 грудня ще одна група бійців 3-го батальйону Добровольчого українського корпусу відправилась боронити Україну на схід.

9 грудня до рідних домівок повертається на ротацію група наших добровольців 3-го батальйону ДУК. 19 мужніх захисників, серед них є троє поранених. Повідомляємо, що цей підрозділ більше місяця брав участь в обороні Донецького аеропорту, а пізніше був переведений у селі Піски.

Вони вже виїхали! Рідні, близькі та друзі моляться за їхню щасливу дорогу, тож просимо, хто може, має час і бажання, приєднатися та прийти зустріти Героїв, серед яких є ті, кого за витривалість прозвали кіборгами, висловити нашу вдячність і шану. Це - найменше, що ми можемо для них зробити. Але знали б ви, як надихає та окрилює бійців той факт, що їх чекають!

Детальна інформація за телефоном (066) 743 63 14
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus