USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Журналісти в Луцьку «зафукали» Луческу

28 Квітня 2012 09:53
Наставник донецького «Шахтаря» Мірча Луческу не поспілкувався з журналістами після матчу з ФК «Волинь». Він залишив приміщення конференц-залу відразу, як туди ввійшов.

Прес-конференція відбулася 27 квітня лише за участю тренера «Волині» Анатолія Демяненка.
Як тільки головний тренер «Шахтаря» зайшов до залу, декотрі волинські журналісти почали вигукувати «Фу!» Луческу та його перекладач розвернулися та вийшли з приміщення, навіть не розпочавши відповідати на запитання преси.
Натомість коуч «хрестоносців» Анатолій Демяненко відзначив високу індивідуальну майстерність «гірників» та сказав, що гра була «більше для глядачів».
«Помилки в нас були. Особливо, коли пенальті в наші ворота призначалися. Захисник не має права так грати», - додав він.
Водночас Демяненко відмовився коментувати роботу суддів матчу, до яких у фанів «Волині» було багато претензій під час матчу. На їхню думку, арбітри неправильно трактували окремі епізоди гри.
«Не знаю, що сказати про суддівство. Краще помовчу», - зауважив спеціаліст.
Хоча згодом він сказав декілька слів про роботу судді. На його думку, рефері занадто рано «почав додавати час» у другому таймі.
Щодо гри підопічних, Демяненко висловив невдоволення Рамоном. Мовляв, півзахисник не підстраховував захисників при переході до оборони.
«А Герасимюк… Думав, що він посилить гру на фланзі. На жаль, не посилив. І четвертий гол – саме він обрізав команду», - стверджує фахівець.
Насамкінець він розповів, що майбутнє Майкона в команді й надалі залишається невизначеним. На його переконання, нападник «потерзав» суперника, але чи буде він продовжувати контракт з «Волинню» - невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Роман Показати IP 28 Квітня 2012 11:39
і в журналісти бидло пробралось
був і чув Показати IP 28 Квітня 2012 12:30
Романе, примір свій епітет на себе. Ніхто Луческу не обзивав не матюкав, а просто прочекавши його 15 хвилин, нерви в ЗМІ не витерпіли, вони почали плескати в долоні і 2 чи 3 людини улюлюкнули йому. Містер, якому певне довелося б відповідати за арбітрів, розвернувся і пішов. Конкевич пішов за ним, але той, наскільки знаю, відповів ще раз відмовою. Дєтскій сад
Есемка до був і чув Показати IP 28 Квітня 2012 14:30
Ну, так, звісно... 15 хвилин "прочекати" шановану людину - це верх терпіння волинських журналістів. У них, бачте, "нерви не витерпіли" і вони "улюлькнули". От де справжній "детскій сад". Правильно зробив, що відмовився. Хай вчаться культурі поведінки, якщо хочуть мати матеріал для статей. Взяти інтерв'ю у Луческу - це ж не про парк, в якому папірці позбирали, новину написати.
Лучанин Борис Показати IP 28 Квітня 2012 12:51
Журналісти не мали права такого робити!!! Бидлота! Їх задача слухати і задавати запитання,а не виражати своїх емоцій.А вже потім викладати в статтях своє бачення.Луческу правильно зробив,що розвернувся і пішов,журналісти не його рівня,село...
Анатолій Котлюк Показати IP 28 Квітня 2012 12:51
бидло чи не бидло, але так себе поводити не можна.
miassol Показати IP 28 Квітня 2012 12:59
а я думаю, Луческу просто знайшов привід не відповідати на питання журналістів, які він попередньо вже знав, не хотів ні чути, ні відповідати на них...
111 Показати IP 28 Квітня 2012 13:01
згадується реклама Молпед. там такий же нетерплячий водій був
Fan-fan Показати IP 28 Квітня 2012 13:18
А Луческу привык, что его в Донецке хлебом с солью встречают, а тут о судьях поговорить нужно, которые в очередной раз "тянут" "чемпионов", то какие претензии?! И не судите, что можно, что нет!!! Любой соперник "Волыни" встречается как оппонент и априори, не особо дружелюбны к ним, но НИКТО не позволял из тренеров такие выходки как Луческу! Уж очень он себя "королем" в Украине чувствует, а на самом деле - просто на заработках тут по контракту, хоть и миллионных! :)
Бомба Показати IP 28 Квітня 2012 13:43
Журналіст повинен висвітлювати реальні події , а не свої емоції.. І це буде називаися - високим профессіоалізмом.
Fan-fan Показати IP 28 Квітня 2012 14:51
А вы посчитайте сколько журналистов ходит на пресс-конференции после матчей. а сколько просто "зевак" или "друганов" пропускают, а потом вешайте клеймо на журналистов!!!
ГЛАМУР Показати IP 28 Квітня 2012 15:45
Селюки неотесані!!!! От і ржуть столичні ЗМІ постійно із провінційних журналюг. Вони зайвий раз показують, що вони село)))) Коли б вони ще побачили Луческу. Або 1 раз побували в АП і пишуть репортаж про туалет)))ПОЗОР
Гламуру до ГЛАМУР Показати IP 29 Квітня 2012 20:54
А хто такі столичні журналісти.Їх на пальцях можна перелічити, бо більшість із них з областей, в т. ч. й з Волині. Сміються самі з себе. Ну дуже смішно! А якщо розібратися, то столичні журналісти нічого й не варті. Поспілкуйтеся з тими, хто з Києва - побачите. А все інше - просто мішура і простий гонор. Бо всі ЗМІ виживають на матеріалах з регіонів, з яких сміються, наприклад, з Луцької області.
Волинь-Fan Показати IP 28 Квітня 2012 16:16
Ой-ой!!! Дуже нам хотілось на ЛучеЗАРНОГО подивитись! Насмішили! У нас тренер-легенда!!!
вболівальник Показати IP 29 Квітня 2012 13:51
Роману. В журналістах давно ходить одне бидло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus