USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Зі складу виконкому Луцькради виключили Валерія Корпача

14 Травня 2018 10:35
Рішення про виведення зі складу виконавчого комітету Луцької міськради Валерія Корпача, який відвідав «Форум переможців» у Брянську, ухвалили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 41 позачергової сесії Луцької міськради 1 травня.

Коментуючи причину проекту рішення секретар міськради Григорій Пустовіт пояснив, що для виключення Валерія Корпача з виконкому є декілька причин: по-перше, планували оновити представника виконкому від ОСББ, а по-друге, він відвідав у Брянську незрозуміло який захід невідомо за чиїм дорученням і з якою метою, ця поїздка викликала величезний негативний резонанс в громадськості міста. Він наголосив, що відповідальність за свої вчинки несе сам Валерій Корпач, а не виконком загалом.

Своєю чергою, депутат Петро Бойко розповів, що Валерій Корпач є одним з найкращих голів ОСББ міста і завдяки його позиції вдалося зекономити кошти міського бюджету, які хотіли використати окремі недобросовісні голови ОСББ, щоб «провернути свої справи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 14 Травня 2018 11:57
Під суд!
Лучанка Показати IP 14 Травня 2018 13:32
Такого клоуна,як Корпач ще треба пошукати. Зі своїми порадами стосовно ІТП І утеплення хай сидить в своєму будинку і не вилазить.... Він радить всім прикручувати лічильник,порушуючи тим самим циркуляцію в будинку загалом......
жора Показати IP 14 Травня 2018 20:31
а чому всі мовчать що це бувший співробітник СБУ? Скільки ще таких в органах??
Ігор Показати IP 15 Травня 2018 09:08
Читаю новини, а між рядками знаючи Корпача бачу -мішав красти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus