USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку невідомі влаштували «притон» на спортмайданчику

21 Січня 2016 13:39
Неподалік вулиці Карпенка-Карого, 9 у Луцьку регулярно відбуваються зібрання любителів випити та покурити наркотичні засоби. Від викликів патрулів правоохорнців поки що ситуація не зрушується з місця.

Про це повідомив голова ОСББ «Карпенка-Карого, 9» Валерій Корпач.

Про проблему, з якою чоловік бореться відколи 9 місяців тому обійняв посаду голови об’єднання, він розповів 21 січня під час наради міського голови Луцька Миколи Романюка із головами ОСББ міста.
Чоловік каже, що він у відчаї. Адже самотужки розібратися із любителями випити та покурити він не може. Його спроби розібратися у ситуації ледь не доходили до бійок.

«Біля будинку влаштували відкритий притон для вживання наркотичних засобів. Там є територія футбольного майданчика. Я усно і письмово звертався... Там і горілку розпивають, мене не раз брали за барки. Особисто там прибираю. Навести порядок просто не можливо! Скільки там шприців, «бульбуляторів, порошків — це жах! Один сам я навести порядок не можу, а ніхто не реагує. Дзвонив на «102», а люди, які там випивають, мені відкрито в очі сміються. Влаштовують на майданчику відкриті попойки, і посилені наряди там ходили, але нічого не змінюється», - нарікає Валерій Корпач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Об'єктивний! Показати IP 21 Січня 2016 13:49
Район ДПЗ. Та сама історія...
Вадим Показати IP 21 Січня 2016 14:59
Шановний Валерію.Ситуація яка у вас склалася я впевнений не поодинока, але в мене до вас питання:Чому ви це бачите, вам це дошкуляє, ви з цим пробуєте боротись, а решта жильців вашого будинку цей безлад тільки спостерігає?Бо біля кожного дерева копа не поставиш, на всіх пяниць, наркоманів та покидьків поліції не хватить.Пропоную вам розганяти і давати відсіч (а при потребі затримувати до приїзду поліції)ту нечисть не самому, а з сусідами, краще б так чоловік 10-15.Бо найкращий аргумент для вирішення такої проблеми є Сила.І якщо ви розженете декілька разів таким чином ту наволоч(а при розгоні вона(наволоч)сама собі зламає ногу, руку, вдариться сама об землю, розібє собі голову об штахету і т.д і т.п.)то буде обходить той майданчик десятою дорогою і іншим передасть що там живе дятько який не по вухах їздить і соплі жує, а АРГУМЕНТОВАНО І ПЕРЕКОНЛИВО пропонує залишити це та інше місце.Бо якщо не нам самим ганяти цю сволоту то кому?Нашим дітям?Залишим нашим дітям щось краще, а з цим треба спільно з небайдужими самим розбиратись.
Анонім до Вадим Показати IP 21 Січня 2016 16:04
С украинским судом? Ведь ребятишек, устроивших последнюю "заварушку" на закарпатье с использованием огнестрелов, украинский суд признал ПОСТРАДАВШИМИ, так как эти ребятки получили стусанов еще до приезда милиции.
Анонім до Вадим Показати IP 21 Січня 2016 21:02
а полыція тоді нах?
Україна Показати IP 21 Січня 2016 15:27
Вадиме! Ви молодець! Рішення правильне. Головне АРГУМЕНТОВАНО І ПЕРЕКОНЛИВО роз"яснювати.
Анонім до Україна Показати IP 21 Січня 2016 19:27
а раптом у них повьязані пики (зимно зараз),то це вже "активісти" а їх торкатися "боже упаси",То працювати повинні ;міліція,поліція, варта порядку,варта майдану,самопоміч,,,,і ще багато хто піариться та мало що робить.
)) Показати IP 22 Січня 2016 12:36
ви по Нововолинську погуляйте , це ще дрібниці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus