USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З'ясували, скільки годин насправді працює середньостатистичний службовець

4 Жовтня 2017 21:13
Незважаючи на восьмигодинний робочий день, середньостатистичний працівник працює приблизно три години. Точніше, дві години і 53 хвилини. Про це свідчать результати опитування, проведеного серед майже 2 тисяч британських службовців.

Як повідомляє Business Insider, з'ясувалося, що решту часу люди витрачають на читання новин, перегляд соціальних мереж, їжу, спілкування на теми, не пов'язані з роботою, перерви на куріння і пошук нових робочих місць.

Багато досліджень раніше підтверджували, що довгі робочі дні навряд чи дають можливість отримати кращий результат від людей. Деякі з них показали, що працівники можуть залишатися зосередженими тільки близько 20 хвилин, а паузи протягом робочого дня допомагають підвищити продуктивність.

До кінця дня робочі здатності починають погіршуватися, сказав експерт з психології праці К. Андерс Ерікссон. «Якщо ви штовхаєте людей далеко за межі часу, протягом якого вони дійсно можуть концентруватися максимально, ви, швидше за все, змусите їх набути деяких шкідливих звичок», - говорить Еріксон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Держслужбовець Показати IP 4 Жовтня 2017 21:32
"Мы не сеем, не пашем, не строим,- мы гордимся общественным строем"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus