USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З’явилося відео смертельної ДТП у Заболотті, у якій загинула 15-річна дівчинка

8 Квітня 2021 22:39
Опублікували відео смертельної ДТП, що сталася у селі Заболоття Ковельського району. На мотоциклі розбилося двоє неповнолітніх дівчат. Одна з них померла.

Відео автопригоди з'явилося у Фейсбук-спільноті «Типове Заболоття».

До слова, у місцевій спільноті мешканці активно обговорюють аварію. Зокрема багато хто відзначає: це не єдиний випадок, коли неповнолітні їздять по селу на скутерах. Дехто, кажуть місцеві мешканці, саме так і добирається до школи. На самій же вулиці Шевченка, де сталася аварія, ДТП відбувається не вперше.
Нагадаємо, у селі Заболоття 7 квітня двоє дітей розбилися на мотоциклі в селі Заболоття. 15-річна дівчинка загинула на місці, її на два роки молодшу сестру госпіталізували в найближчу лікарню. 15-річна сестра Ірини позичила мотоцикл у свого хлопця і приїхала на ньому до школи, аби забрати молодшу сестру з уроків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Євробидло Показати IP 9 Квітня 2021 09:29
Ага, і голова ОТГ мав мотоцикла закрити в гаражі під замком щоб неповнолітні не сідали, сусід мав сховати ключі від мотоцикла, і саме головне - поліціянт мав їхати збоку і нажимати на мотоциклі ричаг гальма на повороті......
000 до Євробидло Показати IP 9 Квітня 2021 21:22
Ну як завжди... Винний вчитель, дохтор і мент, але не батьки!
* Показати IP 9 Квітня 2021 11:17
Ну блін, як можна оправдуватись ще тут. Поворот, поліція, ще там хтось. Батьки в першу чергу винні. Велосипед треба було видати дітям, якщо до школи далеко. До 16 років не можна отримати права на керування мотоциклом, отже і керувати ним. НЕ МОЖНА. Ще й дівчинці. Ще й без елементарних якихсь знань правил.
* Показати IP 9 Квітня 2021 11:22
Реальна ситуація з дітьми на мототранспорті взагалі жахлива в тих краях. Їздив на Біле озеро, то за київською трасою цілі батальйони школьніків-камікадзе на мотоциклах/скутерах. Але і поліції там не зустрічав, могли б і навести трохи ладу там. Адже і техніка там здебільшого не зареєстрована, і порушень не злічиш. Таке враження, що поліція не від"їжджає далі ніж 15км від найближчої заправки
Лучанка Показати IP 9 Квітня 2021 13:05
Дивує одне і те ж щоразу, коли трапляються подібні ситуації з малолітніми дітьми, це реакція людей, котрі ладні звинувачувати всіх, окрім батьків, які насправді повністю винні, і не лише тому, що не слідкують за своїми дітьми ( не завжди можна зробити це фізично), а тому що не дають належного виховання зі самого малку. А потім каміння летить у всі служби. Скажіть, кому найдорожчі діти, як не батькам?
123 Показати IP 9 Квітня 2021 17:33
Люди, агов! Трапилась біда! Не судіть маму, яка на заробітках, не судіть бабусю! Сам не знаєш де опинишся завтра! Біда! А по відео видно, що гнала швидко, а потім виїхала на пісок, отам і не втримала тяжкий мотоцикл! Урок для всіх дорослих, але тільки чому ми вчимося на чужому горі.
Анонім до 123 Показати IP 9 Квітня 2021 20:57
Судити потрібно тих,хто довів до того,що їхати на заробітки потрібно,щоб дітей прокормити.Всі"розумні"судять,бо не в них біда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus