USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

З'явилися нові супутникові знімки російських військ біля кордону України з Білоруссю

6 Лютого 2022 19:34
Супутники компанії Maxar Technologies (США) оприлюднили нові кадри, на яких видно російські війська неподалік українсько-білоруського кордону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, фотознімки зроблені перед анонсованими спільними військовими навчаннями РФ та Білорусі «Союзна рішучість-2022», які відбудуться 10-20 лютого та «спрямовані на відпрацювання відбиття нападу на південні кордони їхнього альянсу».
Знімки від американської компанії Maxar Technologies показали, що військові підрозділи озброєні ракетами, реактивними системами залпового вогню та штурмовиками. Вони розгорнулися у Білорусі в трьох місцях поблизу кордону з Україною — Єльську, Речиці та Лунинці. Усі ці місця розташування військ знаходяться приблизно за 50 кілометрів від українського кордону.

Зокрема, супутникові знімки показали: 15 бойових літаків Су-25 та ЗРК С-400 на аеродромі Лунинець, ракетні установки «Іскандер» та реактивні системи залпового вогню поблизу Єльська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Руский Калашніков Показати IP 6 Лютого 2022 19:57
Всім нашим бабцям треба роздати американську зброю.
Ага Показати IP 6 Лютого 2022 20:11
Нехай янкі собі ці знімки на .... повісять. Гнати цих брехунів з України треба, а то точно ці піндоси війну розпочнуть.
Точно Показати IP 6 Лютого 2022 20:38
Холодної води треба випити, і прийти до пам'яті. А потім гнати мерикосів з України ср.....ю мітлою
Ігор луцький до Точно Показати IP 6 Лютого 2022 21:25
Вже коровай асвабадітєлям печеш?
Всезнайко Показати IP 6 Лютого 2022 21:17
За*бали!
Степан (Крымчанин) Показати IP 6 Лютого 2022 21:19
Если всерьёз, то этот поток "информации" о возможной "агрессии" России очень сильно подогревает эмоциональное самочувствие национал патриотов Украины. Схема проста-"мы всем нужны, мы очень богатые, мы лучшие". И мало кто задумывается -а кому и зачем нужна Украина? Природных богатств не много. Лучшие кадры давно уехали, а те что остались - профессионально деградировали за десятилетия работы не по специальности. Экономика в не наилучшем состоянии. Остаётся сельское хозяйство. Но на этом развиваться не очень получается. В чём причина конфликта? Украина для "дяди Сэма" нужна как фактор торможения России. Это место для размещения стратегических вооружений. И не только. В 2003 или 4 году делегация Украины была приглашена в штаб квартиру НАТО. В состав делегации входили мэры Луганска, Донецка, Львова, Луцка. Как специалист утверждаю-это идеальные места для размещения оборудования для радио электронной разведки и наведения. Была возможность и я спросил Кривицкого почему его пригласили? Он ответил-"зондировали почву по поводу размещения военной базы". Всю запись разговора я передал в наш центр изучения стратегических перспектив. Если ситуация с США более или менее понятная, т с Россией полный бред. Все представляют оккупацию в полном соответствии со сценариями второй мировой войны. Это абсолютно экономически не эффективно. Самая приемлемая модель-марионеточное правление со всеми управляемыми общественными институциями. По большому счёту идёт борьба между США и РФ за сферы влияния. Борьба за нео колониальное правление.
Олесь до Степан (Крымчанин) Показати IP 6 Лютого 2022 21:48
Так. Так Пан мае рацію , прийдуть американці та й дадуть кулимет . А чоботи треба добути в бою з ворогом , . У кого чоботи ліпші той і ворог .
Луцькому Показати IP 6 Лютого 2022 22:13
Не печу. І пекти не збираюся Ні америкосам, ні кацапам. Я на своїй землі хочу господарем, а не розмінною монетою чи гарматним м'ясом бути. Хочуть америкоси воювати - будь-ласка, на своїй території. З собою наших пришелепків - любителів воювати можуть забрати - будуть горшки носити. Тільки дурень не розуміє, що війна знищить Україну.
Анонім до Луцькому Показати IP 7 Лютого 2022 09:04
Як раз-таки, "америкоси" війні і не дають починатися. А земля тут не твоя, консерво.
тваринка з хутра Показати IP 7 Лютого 2022 08:35
Ну так там навчання, про що ще можна казати? А це нам втюхують як можливість нападу? А коли американо-британці проводять навчання, то навколишні країни теж мають "занепокоюватись"?! :))) Мізки вмикайте!
Аноніму Показати IP 7 Лютого 2022 09:53
Не моя? Не сміши. Якраз моя. Моїх дідів, батьків, моїх дітей. А твоя земля в смердячому схроні в болоті, де чорти водяться. Вшивайся туди, і не смерди.
Євробидло Показати IP 7 Лютого 2022 09:57
МЕні цікаво кілька питань: 1. Як російськомовні читачі відслідковують новини з далекої Волині? 2. Чому коментарі в новинах які мають суспільний резонанс одразу набирають велику кількість лайків і дизлайків - непропорційну кількості написаних коментарів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus