USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З’явився повний текст «формули Штайнмаєра», підписаний Кучмою

2 Жовтня 2019 09:58
З’явився текст документа, що закріплює «формулу Штайнмайера», який 1 жовтня на засіданні Тристоронньої контактної групи підписав представник України Леонід Кучма.

Його текст в соцмережах публікують зараз журналісти і експерти, пише Страна.

Згідно з документом, Україна прийме спеціальний закон, за яким на непідконтрольних територіях пройдуть вибори. За ними будуть спостерігати представники ОБСЄ і БДІПЛ.

О 20.00 в день проведення виборів закон про особливий статус Донбасу вступить в силу на тимчасовій основі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УКРАЇНА ПОГОДИЛА «ФОРМУЛУ ШТАЙНМАЄРА», ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОЯСНИВ, ДЛЯ ЧОГО ЦЕ НЕОБХІДНО

На постійній основі закон вступить в силу після того, як організація опублікує доповідь про те, чи відбулися вибори і чи відповідають вони демократичним стандартам.
Нагадаємо, вчора під час брифінгу президент Володимир Зеленський заявив, що Україна на лист спецпредставника від ОБСЄ Мартіна Сайдіка відповіла, що погоджує текст так званої «формули Штайнмаєра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 2 Жовтня 2019 10:17
как прочитать текст с картинки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus