USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зібрали $110 тис. Хакери зламали сторінки Обами, Байдена, Маска і Гейтса у соцмережах

16 Липня 2020 08:44
Невідомі зламали сторінки в Twitter низки знаменитостей. Вони запропонували переслали біткоіни на вказаний рахунок. У компанії розслідують те, що трапилося.

Про це повідомляє Кореспонент з посиланням на Bloomberg.

Відзначається, що від дій хакерів постраждали кандидат в президенти США Джо Байден, експрезидент Барак Обама, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск, мільярдери Білл Гейтс, Майкл Блумберг і Уоррен Баффет, глава Amazon Джефф Безос, компанії Uber і Apple і інші.

Зловмисники в своїх повідомленнях обіцяли повернути надіслані біткоіни в подвійному розмірі, якщо вони з'являться на їхньому рахунку га протягом 30 хвилин.

Компанія Twitter вже розслідує проблему і попередила про можливі перебої в доступі до соцмережі.

"Ми в курсі про проблему з безпекою, що торкнулася акаунти в Twitter. Ми розслідуємо цю та вживаємо заходів, щоб це виправити. Можливо, ви не зможете публікувати повідомлення або змінити ваш пароль, поки ми вивчаємо і працюємо з цим інцидентом", - зазначено в повідомленні.

На даний момент публікації постраждалих людей і компаній на платформі видалені. Як повідомило агентство, хакерам вдалося зібрати близько 110 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луч Показати IP 16 Липня 2020 09:42
Що можна сказати хакери молодці!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus