USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зірку популярного шоу «Панянка-Селянка» жорстоко зарізали в Києві

12 Серпня 2021 15:54
У Києві жорстоко вбили 34-річну жінку, яка була зіркою популярного шоу «Панянка-Селянка». Тетяну знав увесь район, де вона жила. Нещасна загинула від жорстокості свого обранця, який у буквальному сенсі «пошматував» свою кохану.

Про трагічну історію кохання, яка закінчилася жахливим вбивством, йдеться у сюжеті Надзвичайних новин, передає УНІАН.

Тетяна брала участь у проекті «Панянка-Селянка» багато років тому, за цей час вона встигла знайти чоловіка, у якому вона побачила свого обранця на все життя. Коханий жінки був на 17 років старшим, але її це не турбувало. Тетяна та чоловік розривали стосунки, проте згодом вони знову зійшлися, коли у її обранця стався інсульт. Тоді вона забрала його з Харкова до себе, разом вони жили у її квартирі.

За місяць до трагедії пара одружилася. Проте стосунки між Тетяною та її чоловіком були непростими. Сусіди часто чули крики, а одного разу жінка пожалілася подрузі, що обранець кидався у неї ножами. Мало того, зовсім недавно Тетяна майже гола ховалася у сусідки від свого чоловіка-тирана, коли бризнула на нього з газового балончика під час сварки.
У ніч вбивства між Тетяною та її обранцем також була сварка. За словами чоловіка, він накинувся на неї з ножем, бо вона взялася за швабру та намагалася битися. У результаті обранець зірки шоу її по-звірячому пошматував.

Тіло загиблої було синім від побоїв, усе в порізах та колотих ранах від ножа. Чоловік перерізав їй горло. Він не одразу здався поліції, деякий час вагався та не міг вирішити, що йому робити. Однак чоловік не став тікати, він вийшов на вулицю та попросив першу зустрічну людини викликати поліцію.

Тепер чоловікові загрожують десятки років у тюрмі. Його вже заарештували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ав Показати IP 12 Серпня 2021 19:34
в матеріалі логіка відсутня.так як і у пари .де чоловік на багато старший та ще й після інсульту....хтось тут багато не договорює ...
Анонім Показати IP 13 Серпня 2021 11:28
Чого «зірка»? Хто ту « зірку» знав? Чого не написати нормально колишня «учасниця» шоу, при чому примітивного і дурнуватого шоу.
Куні до Анонім Показати IP 14 Серпня 2021 13:02
Не зірка, а дирка! Яке дибало таке і здибало! Закономірний фінал, Ромео на Джульєтті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus