USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зіткнення зі смітником та відбійником: за ніч на Волині затримали 5 п'яних водіїв

2 Лютого 2019 12:40
5 нетверезих водіїв оформили волинські патрульні в ніч на 2 лютого.

З них 3 виявили у Луцьку, 2 – в Ковелі, повідомили у патрульній поліції Волині.

У Луцьку один з водіїв зіткнувся з сміттєвим баком та намагався поїхати. Однак його затримали та оформили 2 протоколи і 1 постанову за порушення.

Другий припаркувався на місці, призначеному для осіб з інвалідністю. При розмові в нього виявили ознаки сп’яніння, оформили необхідний протокол.

Інший нетверезий водій, який мав аж 2, 04 проміле алкоголю в крові, перебував у форменному одязі, встановили, що він – військовослужбовець.

У Ковелі один з нетверезих водіїв зіткнувся з відбійником. Під час спілкування повідомив патрульним, що після аварії вживав алкоголь. Це також є порушенням, тож на чоловіка оформили 3 протоколи, у тому числі, за ч. 4 ст. 130 КУпАП.

Другий водій, на автодорозі М-07, рухався з постійно увімкненим дальнім світлом фар, не перемикаючи його при зустрічному русі транспортних засобів. Перевірка показала 1, 15 проміле алкоголю в його крові, тож на порушника оформили відповідний протокол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Лютого 2019 13:57
Не треба "шукати" пьяних водіїв,вони сами приїзжають та залишають авто під знаком:"Зупинка заборонена" на пр.Грушевського ,трц "Промінь" після 19години.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus