USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Зіткнення під ВР: суд заарештував активіста, який живе в Межигір’ї

25 Жовтня 2017 23:00
У середу, 25 жовтня, Печерський районний суд Києва заарештував Петра Олійника, який під час зіткнень під Верховною Радою, які відбулися 17 жовтня, жорстко побив поліцейського. Повідомляється, що активіст з 2014 року проживає в резиденції президента-втікача Віктора Януковича.

Про це написав радник міністра внутрішніх справ, нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє «Обозреватель».

"17 жовтня під час сутички біля ВРУ постраждав спецназівець із Кропивницького: група озвірілих осіб зірвала з поліцейського захисну амуніцію і почала бити, а коли впав - били ногами.

У рамках розслідування слідчими Печерського УНПУ Києва встановлено причетність до побиття поліцейського - громадянина Олійника Петра Леонідовича, 1980 р.н., який з лютого 2014 року живе в резиденції втікача-Януковича в Межигір'ї.

Там, у колишньому кабінеті Януковича, слідчі оголосили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", - написав він.

25 жовтня Печерський районний суд заарештував Олійника на 60 діб без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus