USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Зламаний рейковий автобус з Луцька до Львова «тягають» тепловозом

17 Грудня 2018 13:37
Швидкісний рейковий автобус, що курсує за маршрутом Луцьк-Львів, рухається із допомогою тепловозу, оскільки у зв’язку із поломкою транспортний засіб самостійно пересуватися не може. Попри ці та інші незручності, вартість квитка і досі коливається у межах 100 гривень.

Про це розповів один із пасажирів рейкового «автобуса» лучанин Ярослав Жолоб.

Інцидент трапився сьогодні, 17 грудня. Так, зі слів чоловіка, під час посадки на «потяг» працівники Укрзалізниці повідомили ошелешеним пасажирам, мовляв, «автобус» зламався, а коштів на ремонт не виділяють, тому транспортний засіб тягнутиме тепловоз.

«При посадці кажуть, що зламався рейковий автобус/потяг, немає чим ремонтувати. Вартість квитка 99,67 гривень. В тому числі й послуги ПБ. Як бачите, тягне нас тепловоз. Люди в потязі масово скаржаться на умови, зокрема на відсутність елементарного комфорту», - обурюється Ярослав.

З його слів, опалення у транспортному засобі також відсутнє, а з підлоги тягне холодом:

«Радує, що зараз не -15-30 градусів на дворі. Двері я відкривав руками. Яка ваша думка, щодо даної ситуації? При свідомому розумінні, який зараз час в країні, це не виправдовує бездіяльності керівників даної організації. Шкода працівників УЗ, котрі вимушені вислуховувати обурення від людей стосовно ситуації, що склалася. Вони на роботі і власну роботу виконують добре», - ділиться роздумами лучанин.
До слова, згідно із інформацією, зазначеною на квитках, рейковий «автобус» повинен прибувати до Львова о 09:14. Але це за умови, що він хоча би їздив, так би мовити, власним ходом. Натомість лише о 09:24 він прибув до станції «Сапіжанка». Відповідно, до кінцевого пункту призначення потяг прибув близько 10:20.

Чому виникла така ситуація, яким чином її збираються виправляти, та чи буде нижчою вартість квитків за умови настільки неякісного надання послуг, журналісти ІА Волинські новини з’ясовуватимуть у керівництва «Укрзалізниці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Людмила Показати IP 17 Грудня 2018 14:11
Користуюсь понад 5 років, їхала і сьогодні так само в ньому. Умови погані, ні опалення, ні туалету. Такі поломки трапляються з ним регулярно, це ж не вперше! До речі в минулому місяці було виділено 3 тижні на ремонт рейковго автобусу, він не курсував, тому виникає питання, що поремонтували???
Волинянин до Людмила Показати IP 17 Грудня 2018 16:30
То це ще добре що приїхав тепловоз і вяв на буксир!А те що запізнився лише на 1 годину то це ще не біда!А от біда була коли тиждень тому пустили вперше швидкісного рейкового автобуса Київ-Бориспіль і він зламався і став по середині шляху.А люди сиділи в холодному потязі і годинами чекали поки приїде тепловоз і візьме на буксир,а деякі люди виходили і пішки йшли щоб встигнути в Бориспіль на літак.Такщо дана ситуація яка виникла ще не є критичною!
Лучанка Показати IP 17 Грудня 2018 14:18
Вчора, 16 грудня, цей "автобус" зламався в Сапіжанці і пасажири до Луцька потрапили лише в 23.40 год. Уявіть, 6 годин в холоді без світла, опалення, туалету. На станціях стояли по півгодини, хоча б де хоч гарячого чаю дали.
Лучанин Показати IP 17 Грудня 2018 14:19
Європа! Село і люди одним словом.
Володимир Показати IP 17 Грудня 2018 14:32
Хтось має інформацію о котрій тепер він буде прибувати до Львова? В статті написано 10:20, але може більш потужний тепловох поставлять і все ж не так катастрофічно буде відставати.
Патріот до Володимир Показати IP 17 Грудня 2018 16:33
Наразі це ще не є катострофічна ситуація!Відставання від графіку лише на 1 годину це ще не проблема!Катастрофічно-це коли запізнюється на 5-6 годин!
Анонім Показати IP 17 Грудня 2018 14:54
Дожились, добре що остались тепловози з занепалого Радянського Союзу яким вже по 40 років і дешеві в обслуговованні. Скоро будем кіньми тягати
Микола Показати IP 17 Грудня 2018 16:14
Хто знає - на Луцьк цей автобус виїхав? О котрій годині він прибуде до Луцька?
Stels Показати IP 17 Грудня 2018 21:04
Тазік...
Старожил Показати IP 18 Грудня 2018 17:59
Не все так погано. Про такий комфорт як зараз є, в далекі 1995-1998 можна було тільки мріяти. Курсував дізельок Луцьк -Стоянів, з пересадкою серед ночі в Стоянові на інший потяг, Стоянів -львів. Вікон не було, туалета не було, відсутнє освітлення, рамантіка. Треба вийти - рвеш стопкран. В народі звалась ця розвага "Махновскій поєзд". Дісней ленд курить. Будьте попрощє, і мужньо сприймайте удари долі. Годі скіглити.
Андрій Показати IP 24 Січня 2019 22:22
Люди 2019 рік на дворі а ви говорите про рядянскі дізєлькі які мають бути вже на переробці....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus