USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Зловили «липового» інваліда

18 Травня 2012 11:56
Чоловіка з підробленим посвідченням інваліда ІІ групи виявили правоохоронці при перевірці документів у дизелі. Порушнику «світить» кримінал.

Про це повідомляють у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

У дизель-поїзді № 6380 сполученням Сапіжанка ‒ Луцьк при перевірці проїзних документів у 58-річного мешканця Волині правоохоронці вилучили посвідчення інваліда ІІ-ї групи з ознаками підробки.
Документ направили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС України на Львівській залізниці.
Проводиться перевірка матеріалів за статтею 358 кримінального кодексу України «Підроблення документів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Експерт12 Показати IP 18 Травня 2012 12:04
Ти ба ! Контролери вже й експертами стали!
Хатуль Мадан до Експерт12 Показати IP 18 Травня 2012 13:39
ікспєрди)
Велика ЖАБА Показати IP 18 Травня 2012 15:00
шо і лише цього одного, що нещасним дізєлем на дачу їде?Честь і хвала контролюючим органам, трясця їх матері!!! а то тут кому грозить кримінал, стосується держслужбовців, то відразу відлежуються по лікарнях, роблять ту ж 2-гу групу і з задоволеною пикою і широкою дупою повертаються назад на "роботу" у подібні структури...і ніхто їм не указ...
Анастасія Показати IP 21 Травня 2012 17:50
Якраз їхала тим дизелем. Жаль було того чоловіка. Сам він інвалід(правда не знаю точно якої групи, пальців на руках не вистачає). А підробне посвідчння було татовим-вклеїв своє фото і виправив рік народження. І от причепилися до нього 3 мужики(як потім виявилось, дорожня міліція) і не випускали з поїзда. Він карвалол пив, жаль було на нього глянути. І одне питання було в голові: чого ж він по своєму посвідчнню не їхав? та й міліціонери злі попалися-не відпускали його, а на станції Горохів вийшли і піщли з ним чекати поїзда на Луцьк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus