USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ЗМІ РФ повідомили, що Кучма підписав «формулу Штайнмаєра». У Зеленського готують брифінг

1 Жовтня 2019 18:48
Російські ЗМІ повідомляють про те, що українська делегація підписала у вівторок «формулу Штайнмаєра» на черговому засіданні контактної групи по врегулюванню конфлікту на сході України.

Про це пише російський ТАСС з посиланням на джерела, близькі до переговорів у Мінську, інформує Українська правда.

«Леонід Кучма, який представляє на зустрічі офіційний Київ, підписав під документа, узгодженого раніше радниками глав» нормандської четвірки», – йдеться у повідомленні.

За інформацією джерела, підписання формули Штайнмаєра відкриває шлях для організації саміту лідерів країн нормандської четвірки.

Крім того, контактна група погодила умови розведення сил на двох пілотних ділянках на Донбасі. При цьому обмін полоненими за формулою «200 на 70» не обговорювався, пише НВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ЩО ТАКЕ «ФОРМУЛА ШТАЙНМАЄРА», ПРО ЯКУ ВСІ ГОВОРЯТЬ

«Українська правда» намагається отримати підтвердження цієї інформації з української сторони. Телефон прес-секретаря представника України в ТКГ Леоніда Кучми на даний момент не відповідає.

Водночас Офіс президента анонсував терміновий брифінг без вказування теми зустрічі з пресою.

На запитання «Української правди», чи дійсно у Мінську підписали «формулу Штайнмаєра», в ОПУ відповіли лише, що о 19-тій буде брифінг президента. Інших подробиць не надали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
українець Показати IP 1 Жовтня 2019 19:32
Ця сволота 5-го грудня 1994-го року підписала Будапештський меморандум,в результаті чого, сьогодні маємо війну в Україні.За часів його правління в Україні розцвіли бандитизм,корупція,розвал і розкрадання армії,призначення на високі державні посади людей з кримінальним минулим,розквіт олігархату,знищення конкурентів або людей,які неугодні,чи багато знали і т.д.,і т.п.Його місце на нарах,а не в комісії переговорів щодо припинення війни.
Ура! Показати IP 1 Жовтня 2019 19:36
Все підписано. Ура, нарешті легітимізують днерівску мразоту. Нам повний звідець.
Іванка Показати IP 1 Жовтня 2019 19:39
Доброго вечора Малоросія
Анонім до Іванка Показати IP 1 Жовтня 2019 20:21
Нам главноє что би "сватов" не отключіли, а так всьо норм, ждьом зельоних чєловєчков в Київі.
lutsk до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2019 14:47
Нам головне МИР,щоб не гинули наші хлопці!!! Пора жити в економічно розвинутій краіні,пора заробітчан вертати додому,щоб закони працювали,здолати корупцію ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus