USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайдену через 50 років у шафі картину Пікассо продали за $150 тисяч

5 Липня 2021 13:25
Картину Пабло Пікассо продали на аукціоні за $150 тис. після того, як вона пролежала у шафі родини з американського штату Мен 50 років.

Про це інформує УНІАН.

Невідомий покупець придбав етюд до відомого твору Пікассо Le Tricorne, що виставляється в одному з музеїв Нью-Йорка.

Те, що картина дійсно належить авторству одного із найдорожчих художників світу, ще має підтвердити експертиза компанії його сина Клода Пікассо.

Як пояснила неназвана особа, яка продавала етюд, на початку минулого століття члени родини вивчали мистецтво в європейських університетах й колекціонували рідкісні книги та картини. Однак етюд Пікассо був знайдений у шафі лише після того, як продавець успадкував будинок.
Як повідомляли, 29 червня стало відомо, що в Афінах знайшли картину Пабло Пікассо, яку вкрали під час пограбування грецької галереї 9 років тому. Картину «Жіноча голова» Пікассо знайшли разом з іншою вкраденою роботою – полотном «Млин» 1905 року нідерландського митця Піта Мондріана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus