USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Поховав матір і посварився з дівчиною: чому в Луцьку студент покінчив із життям?

21 Листопада 2018 15:43
Студента 2-го курсу Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Олександра Барановича поховали 20 листопада в рідному селі Забужжя Любомльського району.

Як повідомлялося раніше, Олександр зник ще 28 жовтня у районі вулиці Ковельської, що в Луцьку. Його тіло знайшли майже через місяць у Стиру.

За однією із версій, зник він того дня, коли разом зі своїми друзями та дівчиною, з якою зустрічався, поїхали на святкування в один із мікрорайонів на околиці міста. До речі, Сашко спершу дуже не хотів брати участь у тому застільному дійстві. Друзі навіть довгенько впрошували поїхати разом із ними.

Під час студентського пікніку, начебто, Олександр побачив як його дівчина, спілкувалася зі своїм колишнім хлопцем. Кохана хлопця теж навчається у коледжі на другому курсі, після дев’яти класів здобуваючи робітничу спеціальність. Врешті-решт через те спілкування Олександр нібито спалахнув ревнощами. Та й того вечора вони серйозно посварилися.

Поверталися ж компанія додому на таксі. Раптом, на вулиці Ковельській Сашко, нічого не пояснюючи, попросив зупинити машину і швидко вийшов. Дівчина ж та його товариш спокійнісінько поїхали далі. Поїхали, за словами таксиста, у гуртожиток, де жили друзі. А Олександра з тих пір ніхто так і не бачив.

Тіло хлопця лишень 19 листопада виявили у річці Стир. І, як констатували правоохоронці, на загиблому не було жодних слідів насильницької смерті…

Про Олександра Барановича у коледжі згадують добре. Характеризують його як дуже спокійного і розважливого хлопця. Він, так само як і його дівчина, спершу три роки вчився після дев’ятого класу, здобуваючи робітничу професію. А цьогоріч вже вступив на другий курс коледжу, аби отримати освіту молодшого спеціаліста. Влітку підробляв, оскільки нещодавно родина похоронила ще й матір.

Смерть мами Сашко переживав дуже тяжко. Горював, але виживав, намагаючись будь-що втриматися на плаву. Тому повірити у те, що Олександр раптом кинувся у воду через банальні сварку з дівчиною чи ревнощі дуже непросто. Ще не таку трагедію хлопцеві та його родині довелося витримувати…

Олена МОРОЗ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Давид Показати IP 21 Листопада 2018 16:00
співчтуття!!!!!!Щось тут не так!! Як можть друзі які з ним жили лягти спати а хлопця немає і не шукали!!!! Це щось не так було мабуть або ж такі люди черстві бездушні або п"яні були але ж на другий день повинні були все обчистити там де його "скинули" з таксі!!! Такі друзі чи що і дівки зараз шо небуть щоб ще за таких перейматись хай гуляє хоч з 4 ма є ж нормальні якісь скромні а не "вискочки"
ага до Давид Показати IP 21 Листопада 2018 22:13
прокиньтеся...Ви думали, що друзі, а особливо представниці "прекрасної" половини людства зараз один за одного "трусяться" як "холодець" в холодильнику? в нашому суспільстві одна одиниця міри "любові" до особистості... небайдуже тільки самим близьким, рідним, і то... потрібно речі називати своїми іменами
Анонім Показати IP 21 Листопада 2018 17:03
Аж надтооо багато неточностей... Я розумію, що не все так просто, але ж...Не буду все виправляти, бо це майже усю статтю переписувати. Хоча б місце навчання можна правильно написати!!!! Як так???!!!
Вікторія Показати IP 21 Листопада 2018 19:59
Авторам статті варто мати трохи поваги до родини Сашка, які від 28 числа не мали спокою, бо не знали де він, а тепер ще читають ось ці "новини"!!! Як взагалі можна писати статтю з таким заголовком, коли так і не встановили докладно, що сталося тієї ночі?! Вам хочеться чим побільше переглядів гучною заявою?! Ви особисто були знайомі, чи бачили ось це "діти виживали як могли"?? Саша був хорошою людиною, вже дорослим, навчався і працював. Майте совість і не пишіть аби-що!!!
Лідія Показати IP 26 Листопада 2018 23:20
Автор цієї статті виклав неправдиву інформацію. Можливо Ви собі не цю спеціальність обрали. Обурливо читати
мда Показати IP 3 Грудня 2018 13:07
навчався в 6 училищi , що за маячня ? пригнув з мосту бо його друзи на понт взяли що вин не зможе, звiдki взагалi берете информацию ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus