USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знайшли чоловіка, який втік із психлікарні в Олиці

24 Липня 2020 10:24
Правоохоронці затримали чоловіка, який самовільно покинув Волинську обласну психіатричну лікарню, що знаходиться в смт Олика.

Про це повідомляє поліція Волині.

Інформацію про те, що чоловік 1980 року народження втік з психіатричної лікарні, поліцейські отримали 22 липня. На його пошуки одразу спрямували всі сили й засоби, а фотографію розмістили у ЗМІ.

«Учора ввечері небайдужі громадяни повідомили поліцію, що в Маневицькому районі помітили чоловіка, який підходить по орієнтуванню: саме ці свідомі люди й передали його правоохоронцям» - йдеться у повідомленні.

Оперативники затримали особу та помістили його назад у психлікарню, цього разу в приміщення закритого типу, адже на це є відповідне рішення суду.

Також триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за статтею 394 (Втеча із спеціалізованого лікувального закладу) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Їван Показати IP 24 Липня 2020 11:13
І толку з того провадження? Що йому зроблять? Він же неосудний!
!!! до Їван Показати IP 24 Липня 2020 13:29
знайшовся- отож не потрібно буде зе йому телефонувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus