USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Із психлікарні в Олиці втік пацієнт, який перебував на примусовому лікуванні

23 Липня 2020 10:11
Розшукують чоловіка, який самовільно покинув стіни Волинської обласної психіатричної лікарні, що знаходиться в смт Олика.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

40-річний чоловік втік під час прогулянки. У лікарню потрапив на підставі рішення суду про примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу.

Інформацію підтвердили в пресслужбі волинської поліції, зазначивши, що чоловік покинув місце лікування близько 16 години 22 липня. Наразі проводяться усі потрібні заходи для встановлення місця перебування хворого.
Розпочате досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за статтею 394 (Втеча із спеціалізованого лікувального закладу) Кримінального кодексу України.

Якщо вам відома будь-яка інформація про цього чоловіка, телефонуйте на спецлінію 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 23 Липня 2020 10:25
Один захопив автобус із заручниками інший утік із психлікарні..що не так з поліцією і іншими службами волинської області,які за це відповідають?
Аяяй до Анонім Показати IP 23 Липня 2020 11:54
Один дзінок..... і усе чіки-піки! і служби ( назва обл пишеться з великоі літ) тут ні до чого.....
Психопланетарій, Лип Показати IP 23 Липня 2020 13:14
Цей чолов"яга, покинув своє місце лікування ненадовго. Знайде свого кривдника, того, хто його проти волі в психічну лікарню направив та повернеться. Не переживайте, все буде чіки-піки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus