USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Знайшли чоловіка, який у Луцьку викрав із авто депутата понад 30 тисяч

11 Серпня 2020 12:28
Минулої п’ятниці до Луцького відділу поліції звернувся депутат міської ради, відомий волонтер і засновника ВЦ «Серце патріота» Сергій Балицький та повідомив, що із його автомобіля посеред дня викрадено сумку із грошима та документами.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомляє поліція Волині.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Під час огляду з’ясували, що зловмисник розбив скло у автомобілі та викрав сумку в якій знаходилось понад 30 тис. грн та документи потерпілого. Сума завданих збитків становить 40 тис. грн.

Оперативники ретельно відтворили всі обставини події, дуже швидко вже мали зображення підозрюваного з камер спостереження та майже посекундно встановили маршрут його пересування. Наразі встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 35-річний житель Нововолинська. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
отож Показати IP 11 Серпня 2020 13:59
Тому й хочуть усі бути депутатами! В них є що красти і зловмисників розшукують...
Юрій Львів Показати IP 11 Серпня 2020 19:16
Як раз шукати людину яка вкрала у депутата, або забила депутата, ну і т.д. шукати не потрібно, ви шукайте депутатів яких треба карати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus