USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Знайшли наркотичних речовин на 5 млн: на Волині затримали чоловіків, які продавали їх по всій Україні

13 Червня 2023 09:30
Під час реалізації оперативної інформації учора, 12 червня, в Луцькому районі правоохоронці зупинили автомобіль BMW. В авто під час обшуку виявили й вилучили понад 8 кілограмів психотропної речовини «Альфа PVP», канабіс, грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони.

43-річний організатор наркобізнесу намагався заховати заборонені речовини навіть під капотом автомобіля інформує поліція Волині.

Згодом у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 307 Кримінального Кодексу України поліцейські провели одночасні санкціоновані обшуки в будинках та нежитлових приміщеннях затриманого фігуранта, мешканця Ковеля, та його 44-річного спільника з Ковельського району.

Під час обшуків знайдено та вилучено психотропні речовини, канабіс, гроші, банківські картки, мобільні телефони, електронні ваги, зіп-пакети та інші речові докази, які свідчать про причетність до незаконного наркобізнесу.
Наркотичні речовини вилучені і направлені на експертизу, їхня загальна вартість за цінами «чорного ринку» – понад 5 мільйонів гривень.

Поліцейські зібрали достатню кількість доказів, аби довести, що зловмисники забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, який діяв на всю країну і де вони розміщували інформацію про залишення так званих «закладок» великих об’ємів.

Наразі цей злочинний промисел волинські правоохоронці припинили. Обидва ділки затримані в порядку ст. 208 КПК України і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Сьогодні їм оголошуватимуть про підозри та обиратимуть запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

За скоєне затриманим загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Червня 2023 15:53
банальне усунення конкурентів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus