USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Знову важка втрата: на Донеччині загинули двоє військових з Луцька

26 Квітня 2023 15:48
Луцька громада знову у жалобі. У війна з окупантами загинули двоє лучан.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Гнатюк Олександр Вікторович (06.07.1984 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду водія 2 стрілецького взводу 3 стрілецької роти.

Солдат Гнатюк Олександр Вікторович загинув 25 квітня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.
Лучанин Маргасюк Микола Володимирович (27.08.1984 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду бойового медика 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Майстер сержант Маргасюк Микола Володимирович загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героїв. Вічна пам’ять, честь та шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 26 Квітня 2023 16:03
Вічна пам'ять, вічна слава захисникам України! Господи зупини цю криваву війну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus