USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Зоря» зіграла внічию із ЦСКА у Лізі Європи

8 Серпня 2019 22:23
Луганська «Зоря», пропустивши першою на початку матчі, зрівняла рахунок з пенальті на 45 хвилині, зігравши внічию з болгарським ЦСКА у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи – 1:1.

Матч відбувся 8 серпня у Болгарії.

У попередньому раунді «Зоря» двічі обіграла чорногорську «Будучность». Так, на виїзді «Зоря» забила три голи, чорногорці зуміли відповісти лише одним. Удома «Зоря» обіграла чорногорців з мінімальним рахунком – 1:0. Натомість болгарський «ЦСКА» за сумою двох матчів пройшов «Осієк».

Вже на 13 хвилині луганці пропустили: Евандро замкнув класний простріл Малінова на 11 метрів, відправивши м’яч у дев’ятку воріт Шевченка – 1:0.

Утім, на 45 хвилині «Зоря» заробила пенальті– м’яч влучив у руку захисника ЦСКА і арбітр вказав на точку. До м’яча підійшов Юрченко, впевнено реалізувавши пенальті – 1:1.

У другому таймі команди не створили достатньо моментів для взяття воріт, тож рахунок залишився нічийним.

Матч-відповідь відбудеться 15 серпня в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus