USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Зробити світ навколо себе кращим: у селі біля Луцька провели екотолоку

17 Травня 2024 19:43
Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом екології, ГО «Спільна справа +» та Жидичинським Свято-Миколаївським монастирем організували 17 травня екотолоку на території поруч з монастирем.

Про це повідомили у міськраді.

Захід реалізується в рамках проєкту «Екокультурний простір ПриСтань як елемент забезпечення змістовного дозвілля дітей та молоді Луцької територіальної громади та засіб інтерпретації локальної екоспадщини». Відбувається він у межах Конкурсу проєктів соціального спрямування, розроблених інститутами громадянського суспільства у 2024 році від управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Організована сьогодні акція є одним з етапів масштабної роботи у напрямку інтеграції старого русла річки Стир у міський простір. В майбутньому тут розмістять інформаційні стенди та доріжки, щоб місцеві жителі могли дізнатися більше про екологічну спадщину старого русла річки, яке було тут до будівництва дороги.
Головною фішкою простору «ПриСтань» буде те, щоб спонукати людей не лише гарно проводити тут дозвілля, а й думати і робити щось для покращення території. В амбітних планах є облаштування набережної, що прикрасить та додасть ще одне місце для відпочинку жителів та гостей Жидичина.

Читати ще: У Луцькій громаді майже 2000 людей вийшли на екологічну толоку «Час (на) дії»

До екотолоки долучилися місцеві жителі, працівники управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та представники монастиря. Спільними зусиллями можна зробити світ навколо себе кращим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus