USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зросла смертність: від чого найчастіше помирають лучани

23 Липня 2020 13:54
Серед причин зростання смертності в Луцьку переважають хвороби системи кровообігу, злоякісні новоутворення, травми та отруєння.

Про це йшлося 23 липня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли проєкт рішення Про хід виконання Комплексної міської Програми «Здоров’я лучан» на 2018–2020 роки.

Як поінформовано, погіршення стану здоров’я лучан зумовлене комплексом не тільки медичних, а й соціально-економічних та екологічних чинників, способом життя населення.

Аналіз стану здоров’я населення Луцької міської територіальної громади та діяльності закладів охорони здоров’я засвідчив зростання смертності, скорочення середньої очікуваної тривалості життя, а також зростання поширеності хвороб.

Основні причини смертності – хвороби системи кровообігу, злоякісні новоутворення, травми та отруєння. У структурі захворюваності переважають хронічні неінфекційні хвороби (серцево-судинні захворювання, злоякісні новоутворення, ендокринні розлади, алергічні прояви), які характеризуються негативною динамікою.

На жаль, низьким є показник чисельності населення, яке регулярно займається фізичною культурою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 23 Липня 2020 14:12
почему не сообщают уровень радиации?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus