USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ЗСУ підірвали мости на Луганщині, щоб зупинити окупантів, – Геращенко

15 Травня 2022 21:41
Українські захисники підірвали залізничні мости на Луганщині з метою зупинити наступ окупантів на Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Це була частина сполучення між Рубіжним і Сєвєродонецьком.

Як передає УНІАН, інформацією про операцію українських військ поділився радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко в особистому Telegram-каналі.

В якості підтвердження своїх слів чиновник виклав відео удару по мосту.

«8 полк спецназу спільно з НГУ і 15 ГУ УВКР СБУ, з метою зупинити наступ окупантів у напрямку Сєвєродонецька і Лисичанська, знищили залізничні мости, захоплені ворогом в ключовому сполученні між Рубіжним і Сєвєродонецьком Луганської області», – написав Геращенко.

Навіщо українські захисники здійснили удар, стає зрозуміло з учорашньої заяви голови Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая. За його словами, зараз окупанти готують два великих наступи в області. Перший – на Сєвєродонецьк, а другий – прорив до траси Лисичанськ-Бахмут з боку Попасної та Білогорівки.

Згідно із заявою МВС, зараз найзапекліші бої на Донбасі проходять на території агломерації Лисичанськ – Сєвєродонецьк – Рубіжне біля річки Сіверський Донець. Це один з основних оперативних центрів на сході.

Як ми писали, минулої доби на Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ відбили дванадцять атак ворога, знищили вісім танків, п’ять артилерійських систем, дев’ять одиниць бойової броньованої техніки та п’ять автомобілів противника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus