USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

ЗСУ взяли в полон російського генерал-полковника, який командував угрупованням «Захід»

9 Вересня 2022 10:09
Взятий у полон на Харківщині «підполковник» виявився генерал-полковником Андрієм Сичовим, командувачем угрупування російських військ «Захід».

Про це повідомив журналіст Роман Бочкала, передає Главред.

Кілька днів тому в мережі з'явилося відео з офіцером російської армії, якого взяли в полон захисники України під час контрнаступальної операції в Харківській області. Повідомляли, що полонений – це російський підполковник, який командував спецпідрозділом на Харківщині.

Тоді журналіст Андрій Цаплієнко в Telegram-каналі писав, що українським захисникам вдалося частково знищити, а частково взяти в полон військових з підрозділу Самарського СЗШР (спеціальний загін швидкого реагування). У число полонених потрапив і підполковник армії РФ, і кілька дрібніших російських військових.

9 вересня журналіст Роман Бочкала повідомив, що взятий у полон «підполковник» виявився генерал-полковником Андрієм Сичовим, командувачем угрупування «Захід».

«Інфа від Тома Купера (австрійський військовий аналітик, – ред.). Командувач зник», – додав Бочкала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Татарин обрізаний Показати IP 9 Вересня 2022 18:53
Морда лиця не та ... Мабуть фейк.
Джек Показати IP 11 Вересня 2022 09:55
Ще про рашистські фейки хтось говорити буде))) в мене сусід і то більше похожий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus