USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зупинку авто біля Старого ринку заборонять

4 Грудня 2019 10:54
Члени виконавчого комітету затвердили схеми організації дорожнього руху на вулицях Глушець, Замкова, Галшки Гулевичівни.

Про це йшлося 4 грудня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли проєкт рішення Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22.07.2015 року № 417-1 «Про затвердження проєкту-схеми організації дорожнього руху в старій частині міста Луцька».

Як розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, проєкт рішення розробили відповідно до ЗУ «Про дорожній рух» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

Зміни передбачається внести в схеми організації дорожнього руху на вулицях Глушець, Замкова, Галшки Гулевичівни.

Він пояснив, що чинні схеми організації дорожнього руху вказаних вулиць потребують внесення змін.

«Основною метою розробки змін є упорядкування зупинки та стоянки транспортних засобів, збільшення пропускної здатності вулиць шляхом заборони стоянки на проїзній частині, влаштування парковок водіїв з обмеженими фізичними можливостями», – наголосив Микола Осіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2019 14:21
Біля Центрального ринку не буде зупинок громадського транспорту. Хлопці Ви що ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus