USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Зупинку на Центральному ринку в Луцьку перенесуть

21 Листопада 2013 20:18
Зупинку громадського транспорту, що біля Центрального ринку у Луцьку, планують перенести у інше місце.

Про це повідомив голова постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру Володимир Никитюк сьогодні, 21 листопада, під час засідання земельної комісії - інформує ВолиньPost.
Зараз триває підготовка усієї необхідної документації.
Зокрема, комісія підтримала проект рішення про надання доньці колишнього депутата Луцької міської ради Дмитра Москвича дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості на вулиці Глушець, 4.

«Кишеню буде знесено, готуються документи. Кишеня буде використовуватися для заїзду транспорту, а зупинка буде далі вглиб стояти на новій земельній ділянці. На сьогодні існує така позиція міськвиконкому», - зазначив Володимир Никитюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2013 21:18
Не зрозуміло що саме перенесуть: взагалі зупинку чи будівлю зупинки? Якщо будівлю, то на пасажирах це не сильно зіграє, а от якщо взагалі зупинку - то це вже тероризм! І коли повернуть зупинку до драмтеатра? Через громадський транспорт дорогу вже перейти майже взагалі неможливо. Куди дивляться відповідні органи?
Misteria до Лучанин Показати IP 21 Листопада 2013 21:53
Ймовірно, саму зупинку. Який сенс будівлю туди-сюди носити?
Всезнайко Показати IP 23 Листопада 2013 18:49
Донька Москвича - це та пришелепкувата, що біля гузя совається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus