USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Зустріч із глядачами – це завжди свято», – Злата Огнєвіч про призначення артиста, Євробачення і тур

20 Квітня 2018 08:29
«Сцена – це моє життя. І це найщиріше зізнання», – наголосила для Інформаційного агентства Волинські Новини співачка Злата Огнєвіч.

Відома українська виконавиця уже зовсім скоро – 15 травня – відвідає Луцьк. До нашого міста вона завітає вперше в рамках весняного туру «Запали вогонь».

Відзначимо, аби не проґавити шанс насолодитися творчістю співачки, варто поспішати, адже квитків на концерт, який відбудеться у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, залишилося обмаль.

У зв’язку з цим ІА Волинські Новини розпитало артистку про те, як вона готується до виступів, а також про щоденний графік, участь у різноманітних проектах, конкурсах і творчі плани.

Ви вперше з концертом відвідаєте Луцьк. Які очікування маєте щодо міста?

Я з нетерпінням чекаю на зустріч у вашому місті. А чого очікую? Свята музики. Бо зустріч з глядачами – це завжди свято для мене і для усієї моєї музичної команди. Адже призначення кожного артиста – дарувати своє мистецтво людям. І ми завжди з хвилюванням виходимо на кожну сцену.

Анонсували, що на кожен концерт готуєте особливу програму. Це стосується підбору пісень і самого шоу?

У програмі будуть звучати усі мої улюблені пісні, пісні, у яких я буду різною – і ліричною, і веселою. Кожна композиція – це моя історія, яку я пережила і тепер дарую глядачеві.

На що потрібно сподіватися лучанам? Чому їм варто прийти на ваш концерт?

Я не закликаю, щоб усі прийшли на мій концерт. Просто маю надію, що в залі будуть люди, які люблять українську сучасну пісню, які будуть зі мною на одній хвилі, які будуть чути, як співає моє серце.
Як вплинуло Євробачення на вашу кар’єру? Що дала вам участь у цьому конкурсі?

Участь у такому конкурсі, як Євробачення, передусім, дала мені величезний досвід як для артистки, який я використовую і зараз. Представляти країну – це неймовірна відповідальність. Хочу сказати, що в Україні дуже серйозне ставлення до Євробачення, а от коли ви потрапляєте туди, ви розумієте, що для більшості, як учасників, так і глядачів, це просто величезний фестиваль музики, друзів і гарного настрою.

Як оцінюєте цьогорічного претендента від України Melovin?

Я ніколи не оцінюю. Конкурс – це така собі лотерея. Ти можеш бути впевненим у перемозі, а до фінішу можеш втратити або сили, або віру. Таких прикладів на Євробаченні дуже багато. Цьогорічному представнику України бажаю успіху. Не забувайте, його вже обрано, і тому давайте будемо його підтримувати.
Ви співали разом на одній сцені з Андреа Бочеллі та виступали на концерті Монсеррат Кабальє. Як готуєтеся до виступів із світовими легендами?

Концерт (із Монсеррат Кабальє, – ВН) відбувся, і я щаслива! Друзі, стільки всього хочу сказати, а емоції переповнюють, ллються через край і летять кудись далеко-далеко! Дивовижний вечір і мрії, що збуваються, дуже слушні поради від Монсеррат Кабальє під час перерви... Я буду часто згадувати цю нашу розмову і легендарну співачку з голосом янгола і вогняним характером справжньої іспанки! Всім глядачам – величезна подяка за теплий прийом нашої гості. Дякую своїй любій команді за те, що завжди поруч і допомагає втілювати мрії в життя.
Отримали задоволення від виступу з Андреа Бочеллі?

Так, і це словами не зможу передати. Маестро Андреа Бочеллі подарував незабутнє шоу українському глядачеві та можливість доторкнутися до прекрасного. Впевнена, що це закарбується надовго у пам’яті кожного, хто прийшов тоді на концерт. Я щаслива, що мала змогу бути частиною цієї прекрасної події. Ви знаєте, як почуває себе людина, коли в неї з’являються крила? Ні? Я знаю! Бо після виступу я майже літала від щастя! Я дуже хочу, щоб такі концерти стали традицією в Україні.
А як оцінюєте сучасний стан української музики? Чого не вистачає нашим сольним виконавцям, аби збирати повні зали?

Радію тому, що з’явилося багато цікавої та талановитої української музики. І якщо робити усе чесно, від серця – глядач знайдеться і прийде на концерт.
Чому вирішили прийти на сліпі прослуховування восьмого сезону Голосу країни? І чому, врешті, не продовжили свою участь у шоу?

Я прийшла на проект не як учасниця, а як зіркова гостя. Я прийшла підтримати учасників. Бо сама пережила безліч конкурсів за своє творче життя, і хочу сказати, що підтримка там конче потрібна.
Чи подобається ритм життя в турі: постійні переїзди, нові знайомства?

А що може бути прекрасніше, ніж це? Я сама обрала життя артиста, і я щаслива!

Із чого зазвичай розпочинається ваш день перед концертом?

Мій день перед концертом починається з тренувань: фізичних у залі та вокальних біля фортепіано. А якщо це тур, то з потяга чи автобуса та посмішок моїх музикантів.

У щоденному насиченому графіку вдається віднайти час на відпочинок? Як зазвичай його проводите?

Часу на відпочинок не багато. А от коли він є, я подорожую. Надихаюсь новими країнами, містами, музеями, архітектурою, культурою різних народів. Це так захоплює – відкривати для себе нові цікаві сторінки.
Ви відвідуєте концерти своїх улюблених виконавців? На чиїх концертах вдалося нещодавно побувати?

У мене багато улюбленців, але, на жаль, вони навіть до Європи заглядають нечасто. Радію, що послухала улюбленого Стінга.
Чим би могли займатися, окрім музики? Який би тоді обрали кар’єрний шлях?

Ви знаєте, я не можу уявити іншої професії. Сцена – це моє життя. І це найщиріше зізнання.

Які маєте плани після закінчення туру?

Записати нові пісні, які вже чекають на мене… І готувати наступний тур!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus