USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звільнили директора «Луцькспецкомунтрансу»

30 Липня 2020 13:26
Валерій Кузьмич звільнився з посади директора Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс».

Звільнили Кузьмича на підтаві заяви і у зв'язку із виходом на пенсію за віком, йдеться у розпорядженні в.о. міського голови Григорій Пустовіта, передає Конкурент.

Валерію Кузьмичу виплатять грошову компенсацію за дні невикористаної щорічної відпустки, а також грошову допомогу у розмірі шести посадових окладів. Тимчасово, на період до призначення на контрактній основі за результатами проведеного конкурсу, виконання обов’язків директора з 28 липня покладуит на начальника відділу сміттєсортувальної станції цього підприємства Сергія Андрієвського з правом першого підпису у фінансових документах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 30 Липня 2020 14:53
Дякуєм Валерію Феодосієвичу за його внесок в чистоту міста ( непроста робота ) Справжній професіонал , мудрий керівник , гарна людина ДЯКУМО !!!
санітар Показати IP 30 Липня 2020 16:25
Мудра і роботяща людина. Валерія ніхто не підсиджував, бам, крім нього, ніхто не працював би. Всі звикли керувати "на паркеті" і побільше красти. І поступив по=джельтменськи - пенсійний вік - встав і пішов. Не тримався, як деякі, що треба з директорського крісла ногами вперед виносити. Синіють губи, трусяться руки, обростають папіломами, мочаться в штани, а ще "працюють". Щастя-здоровя Валерію, успіхів в подальшому житті.
Лучанка Показати IP 2 Серпня 2020 22:51
Дуже хороший як керівник та людина! Дякуємо за Ваш професіоналізм та працю! Безмежного здоров’я та довголіття!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus