USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звучатиме вся оперативна інформація: у Польщі створили україномовне радіо

22 Березня 2022 05:36
Найбільший польський радіомовник RMF Group запустив спеціальний проєкт під назвою «RMF Україна». В ефірах будуть важливі повідомлення для українців у Польщі.

Про це повідомляє 24 канал із посиланням на Національну раду з питань телебачення і радіомовлення.

Інформацію у випусках новин буде представлено українською та англійською мовами, вона буде достовірною та перевіреною. На радіо працюватимуть польські журналісти та українці, які зараз проживають на території республіки.

«У випусках новин радіостанції «RMF Україна» цілодобово озвучують інформацію про правові й законодавчі спрощення, впроваджені польською владою, благодійні організації, що надають допомогу, можливості пошуку житла в цій країні, проїзд громадським транспортом та автомобілями, роботу банківської системи, медичну допомогу біженцям від державної служби охорони здоров'я, а також способи пошуку роботи», – йдеться в повідомленні.

Також по радіо розповідатимуть:

- про ініціативи приватних компаній, які часто пропонують свої послуги біженцям у Польщі безплатно або з великою знижкою;

- номери телефонів гарячих ліній;

- інформацію для українських спортсменів, які перебувають на території Польщі;

- інформацію для українців, що прибули в країну з тваринами.

Слухати програми можна на околицях Перемишля на частоті 98.6 FM, у Грубешові на 93.3 FM, через застосунок RMF ON або на сайті.

Інформацію для біженців з України також розміщають на офіційній сторінці радіостанції у фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus