USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через ГМО і старі сири оштрафували ресторан під Луцьком

18 Вересня 2013 15:15
До ресторану у Луцькому районі, де порушили право громадян на правдиву та повну інформацію про продукти, застосували адміністративно-господарську санкцію.

Про це повідомив начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг, – інформує власкор IA ZIK.

За словами Смоленга, фахівці інспекції провели перевірку в ресторанному господарстві Луцького району. «Встановлено, що для приготування страв власного виробництва використовується продукція без необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації для споживачів на етикетці у доступній наочній формі про: найменування та адресу виробника й місце виготовлення; склад продукту; харчову та енергетичну цінність; кінцевий термін реалізації або дату виготовлення і термін придатності до споживання; позначення про наявність у її складі генетично модифікованих компонентів («ГМО»)», – стверджує керівник Держспоживінспекції на Волині.

Він переконує, що у цій же ресторації споживачам реалізувалися прострочені сири «Сулугуні «Чечель» та «Сулугуні». Окрім того, контрольною перевіркою правильності розрахунків за реалізовану продукцію встановлено обрахунок за рахунок недовкладення компонентів у відпущені страви.

Приписом господарюючого суб’єкта зобов’язано усунути зазначені недоліки та припинити реалізацію харчової продукції із строком придатності яких минув. Припис інспекції виконаний.

За виявлені порушення винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності, а до господарюючого суб’єкта застосовано адміністративно-господарську санкцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ресторанний критик Показати IP 18 Вересня 2013 15:34
Рестпарк.У них специфіка - весілля.Те, що не доїли зберігають для заїзжих клієнтів.
спец по ресторанах Показати IP 18 Вересня 2013 17:42
Це хлів, а не ресторан. Просто - вигляд, але, як кажуть, за деревами лісу не видно. Обслуговують практиканти і питають заїжджого: "Дядьку, що ви будете їсти?.." Там навіть туалет не тягне на ресторанний - завжди обісраний і забльований, як сільська ригаловка.
Vlad Показати IP 18 Вересня 2013 20:11
А тобі с...й "спец по ресторанах" і місце в таких туалетах які описуєш.Аби тільки оббрехати і обгадити, а сам в житті палець о палець не вдарить.
Рестпарк Показати IP 28 Вересня 2013 23:37
Доброго вечора, шановні "ресторанний критик" та "спец по ресторанах". Хочу Вас засмутити та запевнити, що дана інформація жодного відношення до рекреаційного комплексу "Рестпарк" не має. З огляду на специфіку та стилістику подачі інформації у Ваших коментарях не будемо вдаватись до заперчень чи виправдань, а просто запрошуємо хоч раз відвідати наш заклад. Ми не є закладом лише для весіль, в чому Ви зможете переконатись щодня із 11 до 23. Надіюсь, що після відвідин для себе Ви знайдете щось корисне та нове і переконаєтесь, що Вашим закладам є ще куди рости та розвиватись. З найкращими побажаннями, РК "Рестпарк".
Анонім до Рестпарк Показати IP 24 Січня 2016 08:54
Тоді чому ви продаєте прострочений сир?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus