USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомі українські кінострічки – тепер на ВТ. ФОТО

4 Червня 2013 18:35
Спільний соціальний проект телеканалу «Нова Волинь» та благодійного фонду «Фонд Ігоря ПалиціНовий Луцьк» під назвою «Українське кіно на «Новій Волині», що передбачає трансляцію вітчизняного художнього кіно, презентували у Луцьку.

Захід відбувся 4-ого червня у медіа-домі Волинської обласної державної телерадіокомпанії, що за адресою Словацького, 9.

У рамках проекту – екранізація творів відомих українських письменників, кінорозповіді з історії України, вітчизняні художні фільми. Трансляція у рамках проекту «Українське кіно на «Новій Волині»» відбувається щонеділі о 17:00 із повторами у понеділок опівночі та о 12:30 протягом усього року.


Генеральний директор Волинської ОДТРК Ольга Куліш каже, що проект уже діє, тому несподіванкою для волинського глядача бути не повинен.

«Найперша новина, яка стала новиною і для Волинської телерадіокомпанії, це те, що повернулася наша журналістка з Всеукраїнського фестивалю фільмів, теле- і радіопрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча-2013», і маємо нагороду – перше місце у номінації «Телепрограма, що пропагує здоровий спосіб життя» за фільм «Побачення у Червоному морі» (про хлопчика, юного дайвера Данила Яровенка – примітка «ВН»)», - додала Ольга Куліш.

Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич зазначила, що українське кіно для волинського глядача – це блискуча ідея, адже це, мовляв, просуває українське кіно у медіапросторі та формує своєрідну громадську психологію – позитивне ставлення до національного продукту.

«Найперше я хочу подякувати Волинській обласній державній телерадіокомпанії за надану можливість спільно працювати у дуже цікавому проекті «Українське кіно на «Новій Волині».
Не секрет, що українське кіно, як ретроспективне, так і сучасне, є дуже цікавим явищем з єдиною тільки особливістю, що пересічний глядач не завжди може вільно орієнтуватися у тому просторі фільмів українських, що були створені у XX столітті, і не добре знає, можливо, сучасне українське кіно в силу того, що наші ефіри загромаджені продуктами чужих компаній, не українських», − розповіла заступник голови правління благодійного фонду.
Також Ірина Констанкевич додала, що у вересні минулого року в нью-йоркському кіноцентрі імені Лінкольна була представлена ретроспектива українських фільмів: два фільми Олександра Довженка «Земля» та «Зачарована Десна», Сергія Параджанова «Тіні забутих предків», фільми Юрія Іллєнка, Леоніда Осики, які американська публіка сприйняла «на ура».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 4 Червня 2013 21:35
Йолупи! Хлопчика звати Данило Яловенко!!!!
во до Вася Показати IP 5 Червня 2013 00:38
йолоп - то ти! вася! його так звати!
Anonymous Показати IP 4 Червня 2013 21:51
Нова Волынь даже каналом назвать трудно .... а что там показывать будут так это вообще в голове не укладывается .... если даже кто то и смотрит этот канал в селе с теликом 50-60 годов , то до жопы то высокое разрешение картинки ....
філолог Показати IP 5 Червня 2013 07:02
То хлопчик драйвер чи дайвер?
Вася Показати IP 5 Червня 2013 09:03
Нє во - то ти дубина, а Данило мій сусід!
кгб Показати IP 5 Червня 2013 10:48
молодці, волинські телевізійники. догадуюсь про конкуренцію на подібних конкурсах і фестивалях, але ви цього року, наскільки я пам’ятаю, щоразу привозите з них нагороди. направду росте канал, є і справді цікаві передачі, журналісти, гості, але є і дрібнотем’я, бідна обгортка, є. думаю, про це ви і самі знаєте. успіхів вам, а на всяких невихованих і рівня плінтуса інтелекту DaBass-ів не звертайте уваги - самі знаєте: в сім’ї не без... а хлопчина данилко і справді цікавий, але помилилися в прізвищі, то навіщо вже "йолупи"? пропозиція телевізійникам: поставити в програму ще раз той телефільм. зі святом вас, журналісти!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus