USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фагот, «Антитіла», брати Капранови: відомі українці, які захищають країну від російського окупанта

2 Березня 2022 00:12
Українські військові і цивільні мешканці з 24 лютого борються із російськими загарбниками на всій території України. У кожному місті згрупували Сили територіальної оборони, куди щодня долучається все більше відомих українців. Деякі звернулися до військкомату та вже перебувають у складі Збройних сил України.

Вітчизняні співаки, режисери, актори і спортсмени не лише висловили підтримку українцям у соцмережах, а й взяли до рук зброю і обороняють Київ та свої населені пункти.

OBOZREVATEL зібрав фото зіркових чоловіків, які не побоялися і пішли захищати Україну.

Дмитро Дікусар
Український хореограф Дмитро Дікусар з’явився у воєнкомат зі своїм військовим квитком, щоб приєднатися до складу ЗСУ. «Поповнив ряди. Потанцюємо!» – написав Дікусар в Instagram.

Віктор Бронюк
Лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк є почесним громадянином міста Вінниця, саме тому він приєднався до територіальної оборони Вінницької області. Співак з 2014 року допомагав воїнам АТО і зараз також вирішив обороняти Україну від російських окупантів.

Андрій Хливнюк
Лідер українського гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк 24 лютого записався до Сил тероборони. Він закликав фанатів також приєднуватися і захищати Україну. Патрулюючи вулиці біля Михайлівського собору, Хливнюк заспівав козацьку пісню «Ой у лузі червона калина».

Олександр Положинський
Ексфронтмен гурту «Тартак» Олександр Положинський пішов до воєнкомату і вступив до лав Збройних cил України. Він мав підписати контракт набагато раніше, але захворів, тому цей крок відкладався. Тепер музикант перебуває у резерві ЗСУ.

Юрко Юрченко
Відомий український музикант Юрко Юрченко волонтерить у добровольчому батальйоні «Карпатська Січ». Також він написав патріотичну пісню «Рускій карабль, іді на#уй!».
Гурт «Антитіла»
Усі музиканти з українського рок-гурту «Антитіла» пішли боронити Київ у лавах тероборони. Серед них – фронтмен Тарас Тополя, в якого є троє неповнолітніх дітей. Просто на вулицях столиці виконавці презентували свій новий альбом, який вони готували кілька років. «Антитіла» заявили: «Все буде Україна!»

Брати Капранови
Ще з 24 лютого, коли Росія підло вночі порушила кордони України, письменники брати Капранови борються з окупантами зі зброєю в руках у Києві разом із полком «Азов». Близнюки Дмитро та Віталій заявили, що Київ вистоїть і жодних компромісів із Росією не буде.

Ахтем Сеїтаблаєв
Кримськотатарський режисер Ахтем Сеїтаблаєв пішов обороняти Україну у лавах тероборони. У Facebook він опублікував своє фото зі зброєю і написав: «Русский корабль, іди нах*й».

Олег Сенцов
Український режисер Олег Сенцов, який провів у політичному ув’язненні в Росії понад 5 років, також приєднався до Сил тероборони. «Ворог хоче знищити Україну та її народ. Всі до зброї! Йдіть до військкоматів, вступайте в лави ЗСУ, записуйтесь в самооборону, здавайте кров, допомагайте фронту, чиніть опір у тилу агресора. Смерть окупантам! Слава Україні!» – написав Сенцов у своєму зверненні до підписників.

Юрій Ткач
Український гуморист Юрій Ткач зі своєю родиною перебуває у Києві. Актор записався до тероборони і захищає столицю. Ткач не хотів афішувати те, що перебуває в Силах тероборони, але довелося. Каже, що всі набридли із запитаннями, чим він займається.

Олег Михайлюта Фагот
Музикант Олег Михайлюта, відомий під псевдонімом Фагот, також боронить Київ у лавах тероборони. Лідер гурту «ТНМК» отримав зброю і патрулює вулиці. У своїх соцмережах він закликав українців наслідувати його приклад і вирушити до військкомату.

Олексій Трітенко
Актор Олексій Трітенко разом зі своїм товаришем Ахтемом Сеїтаблаєвим вже кілька діб поспіль захищає Київ. «Ще одна ніч позаду. Неспокійно, але ми тримаємось. Все буде Україна», – написав зірковий актор в Instagram.

Ігор Кондратюк
Музичний продюсер Ігор Кондратюк приєднався до лав тероборони у Житомирській області. Піти на захист українських території його спонукало нестримне бажання бути корисним і допомагати. Про це він заявив у прямому ефірі телемарафону 27 лютого.

Олександр Ярмак
Репер Олександр Ярмак, який був активістом під час Революції Гідності, також пішов у Сили тероборони. Він захищає Київ. У соцмережах музикант підкреслив, що Україна вистоїть, тому що в Збройних силах України багато толкових хлопців.

Василь Ломаченко
Дворазовий олімпійський чемпіон із боксу Василь Ломаченко вступив до батальйону територіальної оборони міста Бєлгород-Дністровський на Одещині. Мер міста опублікував фото зі спортсменом і написав, що з такими бійцями Україна у безпеці.

Олександр Усик
Український боксер із Криму Олександр Усик зрозумів, що звернення до «братів» не діють, тому перейшов від слів до справи. Спортсмен узяв до рук зброю й записався у територіальну оборону.

Володимир Кличко
Український боксер Володимир Кличко разом із братом мером Києва Віталієм Кличком записався до бригади територіальної оборони ще 2 лютого, до повномасштабного вторгнення Росії.

Єгор Соболєв

Чоловік телеведучої ТСН на 1+1 Марічки Падалко, відомий журналіст Єгор Соболєв уклав контракт з територіальною обороною, яка формується як частина Збройних сил України, ще минулого року.
Фома (лідер гурту «Мандри»)

«Записався в резерв ЗСУ тероборони. Зброю та бк отримав. Слава Україні!» – написав він.


Сергій Стерненко (блогер)

«Отримав автомат, вдягнувся по погоді», – написав Сергій Стерненкота закликав підписників також ставати на захист України.

Разом з режисером до підрозділу територіальної оборони долучився виконавець головної ролі у фільмі «Носоріг» Сергій Філімонов.
Вахтанг Кіпіані (журналіст, письменник)

«Треба боротися за країну, а не тікати з неї. Зброю держава дає», – написав Кіпіані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus