USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Футболісту «Волині» робитимуть операцію

9 Червня 2013 12:55
Операцію на коліні робитимуть нападнику «молодіжки» «Волині» Віктору Хомченку. Поки на нього, коментує головний тренер команди Віталій Кварцяний, розраховувати не варто.
Про це він розповів клубній прес-службі.

Так, «Волинь» однією з перших серед команд Прем`єр-ліги виходить із відпустки. Команда вже готуватиметься до нового сезону.

«Минулої суботи ми провели медогляд та вирушаємо на перший літній збір до Євпаторії. Планується, що там працюватиме 24 гравці. Дехто приїде безпосередньо до Криму (Шандрук, Сімінін), але більша частина їде з Луцька, в тому числі чимало новачків першої команди, яких запросили із дубля та юніорської команди. Це я про Никитюка, Щедрого, Задерецького, Коблюка, Кримнюка, Петрука. Повертається із оренди в «Сталі» Роман Карасюк, відновився Богдан Карковський та повертається в стрій Леандро. На жаль, поки не можемо розраховувати на Віктора Хомченка, який чекає на операцію на коліні. Ванче Шиков приєднається до команди вже на другому зборі, адже він наразі у розпорядженні збірної Македонії і за його фізичні кондиції можна бути певним», - розповідає Кварцяний.

Взагалі ж, з його слів, ситуація із кадрами в команді нестандартна, адже, мовляв, усе вирішується буквально на очах і змінюється також. «Так, в клубі непроста ситуація. Є футболісти-патріоти в клубі, а є гравці, які були тут виключно на заробітках і вони за «Волинь» не переймаються. Футболіст, як би це дивно не звучало в нашому сучасному житті, має бути патріотом свого клубу.

Крім тих виконавців, які не виявили бажання грати у нас, контракти закінчилися в Сильвіу Ізворану та Саші Стевича. Дякую їм за віддані роки «Волині». Закінчилася й оренда Овонікоко – угоду не продовжуємо», - резюмував тренер.

Календар матчів - «гіршого годі придумати»

До слова, минулого тижня «Волинь» дізналася календар своїх матчів у наступному сезоні. Його Кварцяний назвав жахливим. «Гіршого годі придумати. Навіть можу припустити, що хтось добряче попрацював над ним. Деякі команди з року в рік дістають певні календарні преференції», - стверджує керманич футболістів.

Про тренерський штаб

До того ж головний тренер майже завершив формування тренерського штабу.

«До кінця всі команди ще не укомплектовано. Наприклад, у головній крім Кварцяного працюватиме Володимир Дикий, В`ячеслав Богодєлов та Сергій Чабан (тренер воротарів)», - розповів Кварцяний.

«На посаду старшого тренера дав згоду дуже авторитетний фахівець, але говорити, що він уже в нас, поки передчасно. Дубль очолив Олег Федюков, йому допомагатиме Володимир Мозолюк. Тренером воротарів буде Роман Бальчос», - додав він.

В U-19 на посади тренерів, за словами тренера, мають працювати Віктор Попко, Ярослав Комзюк та Олександр Порицький (воротарі).

«Так само очікують зміни і дитячу школу, будемо її зміцнювати», - резюмував Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хтось Показати IP 9 Червня 2013 13:10
Здоров'я побільше йому!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus