USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Футболісту «Волині» не платять зарплату вже півроку

24 Січня 2013 16:36
Форвард Олег Герасимюк хоче піти з «Волині». Однак, заробітну плату футболісту не виплачують уже півроку. Задля вирішення інциденту спортсмен звернувся у дисциплінарні органи

Про це йдеться на terrikon.com.

Так, Олег Герасимюк розповів, що зараз він перебуває в Луцьку. Після відпустки футболіст три дні тренувався з основною командою, потім – з молодіжним складом, а коли всі роз’їхалися на збори, продовжив тренування з U-19. Перед відпусткою Олег Герасимюк повідомив керівництво клубу, що не буде продовжувати контракт і хоче працевлаштуватися в іншій команді.

Разом із тим форвард луцького клубу зауважив: «Волинь» для мене – рідний клуб. Саме тут я пізнавав перші ази футболу в Альберта Мікояна, тут пройшов школу Кварцяного, звідси 18-річним хлопцем перейшов у київське «Динамо». Три роки тому я із задоволенням прийняв пропозицію Віталія Кварцяного повернутися в команду, незважаючи на те, що «Волинь» тоді була в першій лізі. Але зараз зовсім інша атмосфера в клубі й зовсім інше ставлення до українських футболістів».

Також Олег Герасимюк каже, що клуб має перед ним заборгованість по заробітній платі за 6 місяців. Футболіст намагався вирішити це питання шляхом переговорів і неодноразово звертався до генерального директора клубу, віце-президента і спортивного директора.

«Вони всі в один голос запевняли мене, що погасять заборгованість, проте до цих пір клуб не розрахувався. Мені зайвого нічого не треба, тільки хочу отримати зароблені кошти. Я сподівався, що вони по-людськи розрахуються, але мене просто ігнорують. Тому я звернувся у дисциплінарні органи, направивши всі документи в Палату по вирішенню суперечок Федерації футболу України», – заявив Олег Герасимюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сеня Показати IP 25 Січня 2013 10:57
що хіба у волинській газмясочціще гроші не плотять . грати треба краще ,а не продаВать гру. тепер гроші кончились і зашивилились трутні .всеравно ГАЗ-МЯЗ...
Волиняка Показати IP 25 Січня 2013 12:41
Так як Олежка грав останні півтора сезони у "Волині", то він не заробив і місячної платні. Однак, якщо оцінити його "тусовкі" та "походи по нічних клубах", то він щей на преміальні на "тусував".
Баннед Показати IP 25 Січня 2013 16:23
У жидомассовнов бабки кончились)) Авиакомпании банкротят, с Приватбанка забирают люди бабки очень активно)) Так что не долго им осталось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus