USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У суботу у Луцьку вшановуватимуть жертв голодоморів

20 Листопада 2012 11:49
24 листопада в Україні – День пам’яті жертв голодоморів. Низка заходів, спрямованих на вшанування пам’яті загиблих українців, відбудеться і в Луцьку.

Про це повідомляють у відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Відповідно до розпорядження першого заступника міського голови Святослава Кравчука, 24 листопада в Луцьку відбудеться Скорботна хода від Театрального майдану до Замкової площі за участю представників духовенства, виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, громадських та політичних організацій. Початок ‒ о 15:00.

Потому на Замковій площі відбудуться панахида, мітинг-реквієм та загальнонаціональна хвилина мовчання, після чого присутні візьмуть участь у загальноукраїнській акції «Засвіти свічку!»

24 листопада на приміщеннях галузевих підприємств, установ, організацій міста буде вивішений Державний Прапор України зі скорботною стрічкою.

У цей день заборонять звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства та на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

Тож, усіх лучан запрошують вшанувати пам’ять жертв голодоморів і взяти участь у скорботній ході та мітингу-реквіємі 24 листопада.

Прийдіть і запаліть свічку на згадку про невинно загиблих українців! ‒ йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
цюриць Показати IP 20 Листопада 2012 14:56
найбільше про голодомор репетують там, де його не було
зaгрeб до цюриць Показати IP 20 Листопада 2012 16:04
Так почему сюда бежали если там било так хорошо ,рожая таких отцвирков?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus