USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинську «Чеботурку» оштрафували

20 Жовтня 2013 10:24
За забруднення навколишнього природного середовища оштрафували Володимир-Волинську птахофабрику, що випускає продукцію під торговою маркою «Чеботурка. Також притягнули адміністративної відповідальності посадову особу цього підприємства, - інформує «Волинь-нова».

Як Волинські Новини повідомляли раніше, Держекоінспекція в області виставила ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» виставили претензію за забруднення навколишнього природного середовища в сумі 2607,30 гривень. Проби грунту, згідно з результатами досліджень, показали забруднення сульфатами на площі 4500 метрів квадратних.
ЧИТАТИ ЩЕ: НЕЧИСТОТИ ПТАХОФАБРИКИ НА ВОЛИНІ ЗАГРОЖУЮТЬ ЗАХІДНОМУ БУГУ? ФОТО
Отож, за забруднення навколишнього природного середовища підприємство оштрафували на 2607,30 гривні. До того ж, за порушення вимог природоохоронного законодавства до адміністративної відповідальності притягнулт посадову особу цього підприємства. Водночас встановлено, що загрози щодо водопостачання населення нема, адже артезіанські свердловини розташовані вище рівня забруднення.

Журналістам не вдалося поспілкуватися з представником ПАТ «Володимир–Волинська птахофабрика», щоб дізнатися, як підприємство усувало наслідки аварії, що робитимуть надалі, аби подібне не повторилося. Але чоловік із служби охорони, номер телефону якої повідомили в довідці, категорично відмовився сказати, як можна зв’язатися з керівництвом. Мовляв, цього не знає і не має навіть номера телефону приймальні.

А тим часом на чергових сесіях Володимир–Волинської районної та міської рад, які відбулися цими днями, у «Різному» депутати порушили питання про стан додержання природоохоронного законодавства на ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Мабуть, не всі побоювання зняті?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
економіст Показати IP 20 Жовтня 2013 11:40
2607 гривень!? 3 пляшки віскі. Це все одно, що налякати жінку товстим х**.
ST Показати IP 20 Жовтня 2013 11:43
Решта пішла на лапу.
Волиняка Показати IP 20 Жовтня 2013 12:02
Через такі смішні суми штрафів немає смислу ставити якісні очисні споруди і слідкувати за екологією. Потрібно було закрити це підприємство на місяць, тоді наші "бізнесмени" задумалися би трохи. Але зараз, на жаль, нічого не зміниться, так і будуть труїти людей.
Читач Показати IP 20 Жовтня 2013 12:32
Сыч Алина Викторовна Должность: Генеральный директор ПАО «Владимир-Волынская птицефабрика»Алина Викторовна принимает предложение и в середине января 2013 года приступает к управлению ПАО «Владимир-Волынская птицефабрика» с количеством сотрудников более 800 человек. «Для меня работа в агропромышленном секторе новая, но интересная и динамичная. Наша фабрика – это небольшое, но современное предприятие, которое находится в сельской местности, здесь соблюдаются традиции по выращиванию птицы на натуральных кормах и чистой воде. Меня поразили живописные места, в которых находится наша фабрика – это бескрайние поля и леса. Также этот край по праву можно назвать краем голубых озер, так как недалеко находятся известные Шацкие озера», — говорит она о своем новом направлении работы.Блиц-интервью ЖИЗНЕННЫЙ ОПЫТ Ваш жизненный девиз: «Единственный способ определить границы возможного — выйти за эти границы, в невозможное!»Что Вы считаете своим главным достижением в жизни, а что наибольшей ошибкой: Мое главное достижение – это умение создать теплые отношения не только в семье, но и в коллективе, ведь составляющие любого бизнеса и успеха в нем – это люди. А найти умело подход к каждому – это уже половина успеха. Что же касается ошибок, если мы не делаем ошибок, значит, мы бездействуем. Любая ошибка — это урок, из которого всегда нужно правильно выносить ценный опыт. Топ 15 женщин-лидеров украинского агробизнеса С кого берете пример? С Маргарет Тэтчер. Ее правила и принципы жизни очень близки мне.10 Июня 2013. Латифундист.
Читач Показати IP 20 Жовтня 2013 12:47
Алина Сыч, ранее занимавшая должность генерального директора ООО "АСС-Змиевская бумажная фабрика" (Харьковская обл.). Завязуйте з відпочинком у Ізраілі, Франції, Іспанії. Якщо вам подобається наша природа. навіщо ви так з нею? Ви тут усього на три роки, а нам тут і далі жити. Зрозуміло у Харкові на екологію увагу не звертають. Може допомогти чим? А то можливо, досвіду малувато.
Працівник Показати IP 20 Жовтня 2013 15:01
Закрить птахофабрику, а людей по звільняти. Самі писаки забруднюють екологію більше ніж 20 таких птахофабрик і щей жеруть курятинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus