USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський засуджений за ґратами здав ЗНО

18 Липня 2013 13:49
Один із вихованців Маневицької виправної колонії №42 склав зовнішнє незалежне оцінювання із чотирьох предметів. Про це повідомляє газета «Волинь-нова».
Засуджений Андрій Шарко, який відбуває покарання за крадіжку вдруге, вирішив не марнувати час за ґратами і здобути вищу освіту.

Засуджений Андрій - уродженець Володимира-Волинського. Йому - 28 років. У 2005 році, коли вперше відбував покарання, закінчив Школу Маневицької колонії. Вдруге, потрапивши за грати, вирішив здобути вищу освіту. Разом із кількома колегами він взяв учать у ЗНО. Коли ж дійшло до конкретної справи, то лише один Андрій серйозно готувався до тестування.

Щоб хлопець міг пройти тестування, до в’язниці чотири рази приїжджали інструктори з контролю за написанням ЗНО.

Про бажання здобути вищу освіту за ґратами Шарко розповів своїй мамі, яка і надіслала листи у Міністерство освіти і науки України з проханням пояснити умови здачі ЗНО та подальшого навчання у виші для засуджених.

Майже усі з 15 вишів, куди звернулася мати засудженого, відмовилися брати до студентських лав засудженого. Єдиним вузом виявився Східноєвропейський національний Університет імені Лесі Українки, який і запропонував хлопцеві понад 10 спеціальностей.

Андрій Шарко обрав факультет соціології, щоб у майбутньому стати соціальним працівником. Ще хлопець хотів обрати фах журналіста, однак при вступі, розповідає, треба писати творче завдання. А це, мовляв, вимагає особистої присутності абітурієнта, що неможливо для ув’язненого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кузьма Показати IP 7 Жовтня 2020 23:36
Це в армію таких соціальних відходів беруть???? А якщо він працює на ворога і здає військові таємниці? А як його взяли в ЗСУ з судимістю?????
дед Показати IP 7 Жовтня 2020 23:45
бандюгани в армії і в дупутати???
наташа Показати IP 8 Жовтня 2020 17:36
Ой, люди, так він постійно їздить і ходить пяним, човпе свою співмешканку, вона поліцію викликає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus