USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді затвердили програму розвитку міста

25 Грудня 2013 16:50
Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки підтримали депутати Луцькради.

Під час 55-ї сесії міської ради, що відбулася 25 грудня, заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що подібну програму на два роки пропонують вперше. Серед найвизначніших заходів – побудова школи №27, створення додаткових 300 місць в дошкільних навчальних закладах, зокрема планують реконструювати приміщення дитячих садків на вулицях Чехова і Декабристів. Також планують оновити рухомий склад Луцького підприємства електротранспорту, продовжити реконструкцію зоопарку, розширити полігон у селі Брище зі створенням сміттєсортувальної лінії. Відремонтувати планують бібліотеку для дітей та бібліотеки-філії №3 та 10, музичну школу №1.

Під час обговорення у депутатів виникло чимало доповнень до плану. Так, депутат Сергій Сівак запропонував внести у програму облаштування двох стаціонарних контейнерних площадок (на вулицях Вороніхіна та Захарова).

Міський голова Микола Романюк запевнив, що це питання врахують під час формування бюджету.

Депутат Тетяна Дементьєва запропонувала включити в програму ремонт луцької бібліотеки №6, де, з її слів, планують облаштувати інтеркультурний центр.

Депутат Ганна Кравчук запропонувала використати приміщення на Вересневому, яке планували відвести під центр для безхатченків, для забезпечення житлом медичних працівників.

Депутат Аскольд Пекарський зазначив, що в програму потрібно включити кошти для облаштування центрального пляжу на річці Стир у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Своєю чергою, депутат Юрій Вега запропонував вирішити питання освітлення зупинок громадського транспорту.

Депутати підтримали Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки з доповненнями стосовно ремонту бібліотеки №6, облаштування пляжу, освітлення зупинок громадського транспорту та житла для працівників сімейних амбулаторій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Васько Показати IP 26 Грудня 2013 09:17
Дуже гарна програма-основне-конкретна, дав би Бог її виконати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus