USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Затвердили пріоритетні цілі розвитку Луцька

23 Травня 2017 11:49
Для розробки стратегії розвитку Луцька вже завершили формування «Стратегічних цілей». Затвердивши їх, перейдуть до розробки проектів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 23-го травня.

Керівник Волинського обласного громадського об’єднання «Асоціація регіонального розвитку» Петро Гоцалюк представив на розгляд для затвердження «Стратегічні цілі» стратегії.

«На сьогодні провели соцопитування, свот-аналіз та підготували документ «Профіль громади», де визначені стратегічні цілі, які обговорили за участю громадськості та представників бізнесу. Ми пропонуємо 5 цілей: розвиток соціального капіталу, забезпечення стійкого економічного зростання, підвищення якості міського середовища, забезпечення ефективності управління та розвиток громадянського суспільства, розширення меж міста та муніципальне співробітництво. Наступний етап – наповнення цілей реальними проектами, які будуть в основі діяльності Луцької міської ради на наступні роки», - інформував Гоцалюк.
Члени комісії затвердили представлені цілі, але запропонували звернути особливу увагу на спорт, як чинник формування здорової нації та розвитку туризму.

«Прошу вас звернути увагу на розвиток спортивної інфраструктури, адже це дозволить проводити міжнародні змагання. Прикладом є реконструйований стадіон «Авангард», де по 800 чоловік приїжджає на змагання, а це й є розвиток туризму, бо іноземці захочуть познайомитися з містом. На сьогодні спорт фінансується згідно залишкового принципу, а я пропоную винести його у пріоритет. Адже при кращому розвитку спорту менше роботи мають медицина та правоохоронні органи», - наголосив член комісії Андрій Авраменко.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ «АВАНГАРД» МАЄ ШАНС ПРИЙМАТИ КУБОК ЄВРОПИ

На це Петро Гоцалюк запевнив, що врахує доповнення, мовляв, питання актуальне, адже й лучани сказали під час опитування, що їх цікавить розвиток спорту в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
котельня Карбишева Показати IP 23 Травня 2017 12:08
Чому немає жодного слова про мене . а зараз літо пробачаюсь....
Анонім Показати IP 23 Травня 2017 13:05
по питанню екології: чи передбачається розширення очисних споруд у Липлянах ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus