USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна серед п'яти найнещасніших країн світу. ОПИТУВАННЯ

30 Січня 2014 08:15
Найбільш незадоволеними життям в своїй країні вважають себе жителі держав, постраждалих від війн, міжнаціональних конфліктів і економічних криз.
Про це свідчать результати опитування асоціації незалежних дослідницьких агентств Gallup International/WIN "Барометр надії і відчаю", повідомляє Економічна правда.

Так, найменша кількість людей, які вважають своє життя в рідній країні цілком щасливими, зафіксована в Афганістані - 21%. В аутсайдерах також опинилися Мексика і Польща (по 28%), Сербія (27%), КНР (26%), Україна, Косово і Пакистан (по 22%). Крім того, в десятку "нещасливих" потрапила Франція (29%).

38% людей заявили, що щасливі у себе вдома і нічого не хотіли б міняти. Лідером серед країн, в які хотіли б перебратися всі інші, є США (9% голосів), ще 7% учасників дослідження вважають найбільш привабливими Канаду та Австралію.

За Швейцарію віддали 6% голосів, по 4% набрали Франція, Німеччина і Великобританія. Ще 3% респондентів вибрали Італію і Саудівську Аравію, 2% вважають, що були б щасливі в Іспанії та 1% - у Бразилії.

У Росії тих, кому не треба нікуди їхати, виявилося близько 31%. Ті, хто нещасливі на батьківщині, прагнуть до Швейцарії (13%), Австралії (9%) й Німеччини (8%), США і Канади (5%).

Як виявилося, росіяни поділяють свої географічні переваги з більшістю жителів Східної Європи. Жителям Близького Сходу земним раєм здається Саудівська Аравія (7%) і ОАЕ (4%), в Азії воліли б у США (11%) або Австралію (9%). Кожен п'ятий африканець мріє опинитися в США.

Найбільше задоволених виявилося в Таїланді (73%), Австралії (66%), Аргентині, Швеції, Фіджі і Японії (61%), Колумбії (58%), Данії (54%), Бразилії та Фінляндії (53%).

У дослідженні взяли участь 70 тисяч осіб з 65 країн, зокрема з країн колишнього СРСР. Респондентам було запропоновано назвати країну, в якій вони хотіли б проживати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 30 Січня 2014 10:55
Африканці знають до кого їхати треба.
Значение герба "трез Показати IP 7 Квітня 2014 13:31
Вот мне пришла на ум еще одна версия значения трезубца: - в славянском устаревшем алфавите глаголицы есть буква по счету 26 и звучит как шта или шча – пишется так: под трезубцем по центру кружок. ( смотрите в Википедии http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Glagolitic_shta.svg?uselang=ru ) Малый герб- это буква щ в глаголице, но красиво оформленный, как в древней книге заглавная буква. В кирилице эта буква звучит как щ. Ее лично написал таким образом с хвостиком справа царь Петр 1, до Петра букву Щ писали в виде трезубца с хвостиком по центру . Слова – пароли, служащие для этнической идентификации в Украине: что-русский, що- восточный украинец, шчо- украинец с Галичины ( также говорят македонцы), шо- из суржика( но 26 буква может читаться на глаголице Ш-О). Еще в глаголице и кирилице буква щ обозначала цифру 800 Выводы: Малый герб – в виде буквы Щ в древней глаголице может быть оберегом-буквенным символом щита - защиты воли (свободы) граждан государства Украина. А возможно еще слово Щастя- и значение 800- доход в евро на человека в месяц. Это программа максимум для обычного украинца. Или еще слово Щогла – мачта, как символ стремления к возвышенному. Счастье – это не жизнь без забот и печалей. Счастье - это состояние души, когда она , достигнув цели, на миг обретает свободу Дополнение: если нырнуть еще глубже в темные века до возникновения кириллицы и глаголицы, когда наши предки писали чертами и резами или рунами, то выясняется интересные моменты: -руна МИР (мыслете) в виде трезубца вверх означает стремление к порядку см. http://arsmagica.org/runs/slavs_run/runa-mir-myslete Отсюда становиться понятны жесты статуй женщин в Киеве на колонне Майдана и над музеем войны – воздетые вверх руки: «Мир и порядок этой земле». И еще женщина с воздетыми руками – это древнеславянская богиня Макошь или Параскева-пятница. Еще это- поза Оранты –богородицы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus