USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мультики в Луцьку: маленьких лучан долучають до мистецтва кіно

29 Травня 2015 14:06
Відчуття небайдужлсті до оточуючих та бажання допомагати людям викликав у дітей мультфілм «Пісня моря», з якого стартував фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Показ відбувся У кінотеатріPremier City.

Радісні обличчя та щирі посмішки. Все це - реакція на історія про дівчинку, яка володіє магічною здатністю перетворюватись на тюленя, мандрує до води та творить добро, допомагаючи іншим.

Як зазначили організатори, мета цього фестивалю – спроба поширити мистецтво кіно серед дітей різного віку та різних соціальних груп. Цьогоріч фестиваль відбувається вже вдруге і, обіяцють, далеко не востаннє.

Ще одна приємна новина для батьків - це безплатні білети на сеанси, - так, для того, аби перебувати на показі, потрібно лише зареєстрування на сайті. «Мені дуже подобається ініціатива залучити дітей до мистецтва. Безсумнівно, це - чудова ідея» - зазначила відвідувачка та матір двох дітей Наталія. У той же час діти - один поперед одного - вигукували, що дуже люблять мультфільми, тішило усіх, знову ж таки, те, що вони ще безкоштовні.

Не дивлячись на велику кількість дітвори у кінозалі, на сеансі було тихо. Добра історія, вочевидь, захопила дітей. Так, з кінозалу всі вийшли з посмішками.

10-ти річна Ангеліна резюмувала: «Непотрібно бути байдужими до оточуючих, варто всім допомагати». Як зазначила, своєю чергою, одна із глядачок Юлія, півтори години минуло як 10 хвилин.

Зауважимо, мультфільм «Пісня моря» завоював прихильність кінокритиків у всьому світі і має 98% позитивних рецензій. А на пострадянському просторі його рейтинг становить 8,5 з 10 і вже посідає 160-те місце у топі улюблених кінострічок на сайті Kinopoisk.


Отож, якщо ви вже жалкуєте, що не потрапили на стрічку – не хвилюйтесь: фестиваль триватиме до 7 червня. Програму фесту та, власне, показів можна переглянути тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus