USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Аби збудувати храм у Луцьку, відкорегують план території Львівської

5 Червня 2018 12:00
Міська рада надала дозвіл на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Львівської, Цегельної та Супутника, аби в районі вулиці Львівської можна було збудувати храм УПЦ Київського патріархату.

Про це йшлося 5 червня під час засідання 42 сесії міської ради.

Так, на розгляд сесії винесли проект рішення про надання дозволу на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Львівської, Цегельної та Супутника у місті Луцьку. У пояснювальній записці до проекту рішення йдеться про те, що виконавчим комітетом Луцької міської ради 01.06.2016 № 314-1 було прийнято рішення про затвердження коригування детального плану території в межах зазначених вулиць.

Своєю чергою, у Луцьку міську раду звернулося Управління Єпархії УПЦКП з проханням внести зміни до проекту детального плану території в межах вулиць Львівської, Цегельної та Супутника у місті Луцьку у зв’язку із зміною проектних рішень. Тому виникла необхідність коригування проекту детального плану території.

Як пояснював раніше представник УПЦ КП, у районі вулиці Львівської мають намір розмістити храм, а також рекреаційну територію. Також в намірах розміщення комплексу храмових споруд та облаштування парковки.

Депутати більшістю голосів підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 5 Червня 2018 20:28
невже мало храмів в Луцьку?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus