USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бенефіс Людмили Приходько у Луцьку: більше 150 ролей за 50 років на сцені

22 Червня 2015 18:05
Бенефіс Народної артистки України Людмили Приходько відбувся днями у Луцьку. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Народну артистку України Людмилу Приходько знають і люблять шанувальники театральної сцени. От уже 50 років вона тішить своїм талантом глядача.

За цей час Людмила Приходько зіграла понад 150 ролей, серед яких: Леся Українка у виставі за п'єсою Миколи Олійника “Одержима” (режисер Еділ Ольшевський), Валя у “Іркутській історії” О. Арбузова, Люба в “Набережній”, Марина у “Соловейку-Сольвейг” І. Драча, Ганна Андріївна в “Ревізорі” М. Гоголя, Мати в “Провінціалках” Я. Стельмаха, Палажка в “Ніч на Івана Купала” М. Старицького, Міранда – “Дон Жуан або любов до геометрії” Фріша тощо.

Людмила Приходько закінчивши Київський інститут театрального мистецтва, працювала в театрах у містах Полтава, Івано-Франківськ, Тернопіль. А з 1976 року вона працює у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка.

Привітати артистку прийшли колеги по сцені, друзі, звичайні поціновувачі її таланту. З нагоди творчого ювілею, грошову премію від Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" вручила заступник голови правління фонду Ірина Констанкевич , побажавши Людмилі Приходько міцного здоров'я і невичерпної енергії для нових творчих кроків.

Також шанувальники Народної артистки України мали нагоду ще раз насолодитися її грою на сцені під час перегляду вистави, присвяченої життєвому шляху Лесі Українки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Червня 2015 20:03
Ви пріма, Ви премадонна!!!! Здоров'я Вам, даруйте насолоду Вашим шанувальникам....
Rox Показати IP 22 Червня 2015 23:41
Дякуємо Вам!) Браво!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus