USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бігали у бронежилетах: Задерецький про тренування у «Волині» від Кварцяного

30 Квітня 2020 23:08
Екс-хавбек «Волині» Дмитро Задерецький (зараз грає за «Полісся») згадав свої перші збори під керівництвом Віталія Кварцяного.

Про це повідомляє UA-Футбол.

«На перших зборах думав: «Куди я потрапив?». Навантаження в нього були просто шаленими. Хоча коли я прийшов, то тренувань з собакою вже не було. А бронежилети дуже добре пам’ятаю, тоді думав, що люди просто не в собі. Ну, на кшталт, навіщо треба ці кроси в бронежилетах, або ж матчі з районними чи обласними командами, де ми в «броніках» бігали. Там взагалі ми бігали по тайму, було й таке, на другий тайм виходиш, а бронежилет вже наскрізь мокрий від поппереднього гравця, який в першому таймі відбігав. Памятаю, біжиш і падаєш, а зупинитися вже не можеш, доводилося просто падати, а що робити?

З іншого боку цей фундамент заклався на довгі роки, тобто ті футболісти тоді набігали пристойно. Хоча звичайно важко було терпіти, це тільки так сказати, а в Євпаторії в нас й по чотири тренування в день було, а могло й п’ять бути. Ми вставали, робили зарядку, потім нас чекала вівсянка. Як коні по стакану вівса – і вперед (сміється). Потім за дві години ще тренування, тренажерка, тренування на полі, аквааеробіка – там вистачало всього.

У Кварцяного ж по 25 чи 30 хвилин тайми грали, поки він бачив, що вже ніхто бігати не може. І от в такому режимі трьох днів вистачало, щоб до туалету боляче було ходити, бо сідати на стілець через крепатуру було важко», – розповів футболіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Спогад Показати IP 1 Травня 2020 00:08
Навіщо постити інтерв"ю від неадеквата? Вже всі забули що він дівчину з вікна викинув? До речі, як там вона?
Фан Показати IP 1 Травня 2020 00:10
Мало він заставляв тебе бігати, раз ти ше мав час на всяку дурь !
ХУЛ Показати IP 1 Травня 2020 09:02
Али зато які булиб результати якби некупляні матчі!=)))))
Баба Ганя Показати IP 1 Травня 2020 09:12
А чому ж так грали погано??! Команда позор!!!
Лучанин Показати IP 1 Травня 2020 09:55
Ну да тяжкувато. Рано тижня, потім виписка. Не кожен витримає
Вболівальник Показати IP 1 Травня 2020 10:04
Чого погано грали ,тому що не кварц заставляв бігати,вони багато вечірок і п'янок проводили між тренуваннями,вживали алкоголь і травою "закушували",чим і закінчилася одна історія і з тієї дівчиною що випала з вікна,.особисто знаю ту дівчину і рижого.
Лучанин Показати IP 1 Травня 2020 11:49
"бо сідати на стілець через крепатуру було важко" - Я перепрошую, але що це за футболісти, у яких від бігу крепатура? Складається враження, що перед цим він не тренувався на полі, а на приставці футбол грав....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus