USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Футбольний клуб «Волинь» тренує дітей переселенців. Фото

21 Квітня 2022 17:45
Тренери футбольного клубу «Волинь» тренують дітей, які вимушені були втікати з гарячих точок нашої країни, де ведуть бойові дії. Допомагає у цьому Волинський національний університет імені Лесі Українки, який надає свої поля та інфраструктуру для маленьких спортсменів, також з дітьми працює викладач університету Роман Іваніцький.

До повномасштабної війни в Україні клуб регулярно проводив тренування для своїх вихованців, але коли Україну почали бомбити російськими ракетами, всі тренування довелося відмінити. Наразі є запит батьків на відновлення тренувань, діти самі хочуть рухатися та відволіктися від подій війни, тому клуб вирішив дослухатися та почав відновлювати тренувальний процес.
Читати ще: У Луцьку для дітей переселенців проводять заняття з іграми та естафетами. Фото

«Ми лише почали відновлювати тренування, основна робота чекає нас після свят. Ми вирішили зібрати дітей, подивитися, хто є на місці, набрали новачків. Звичайно, ми запрошуємо на тренування дітей з інших регіонів нашої країни, які через війну вимушені були приїхати на Волинь», – розповідає тренер футболістів 2012 року народження Олександр Курінов.
Тренери не проти, аби до занять долучалися діти, які вимушені були покинути свої домівки через війну.

«Сьогодні на тренуванні був хлопчик з Запорізької області. Також були дзвінки з проханнями, щоб до нас доєдналися діти з інших регіонів. Чимало батьків телефонують до тренерів, аби записати дитину на тренування, оскільки у себе вдома дитина займалася у футбольній академії. До війни ми пересікалися на багатьох різних змаганнях, вони бачили нас, ми – їх. Вони знають, що у Луцьку є футбольна школа «Волині», тому з радістю до нас долучаються. Поки ми зібрали одну групу, аби подивитися, скільки дітей є, але в майбутньому кількість груп може зрости. Обмежень в тому, чи займалася дитина футболом раніше, немає. Основне – бажання дитини», – наголошує Олександр Курінов.
Читати ще: Дитяча школа та доросла команда: як під час війни функціонує ФК «Волинь»

Відзначимо, що інформацію про тренування можна знайти на офіційному сайті футбольного клубу «Волинь», де є номери телефонів тренерів, до яких можна зателефонувати та записатися на тренування.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus