USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ПАТ «Електротермометрія» кинуло гуртожиток на Дружби Народів напризволяще

23 Липня 2015 13:04
У ПАТ «Електротермометрія» жодним чином не реагують на письмові звернення комунальників щодо передачі гуртожитка на бульварі Дружби Народів, 4 в міську комунальну власність.

Про це сьогодні, 23 липня, під час засідання постійної комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради повідомив директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький.

З його слів, свого часу виконком Луцької міської ради доручив йому підготувати проект рішення, щоб про стимулювати ПАТ «Електротермометрія» до будь-яких дій. Тоді ж члени виконкому проголосували за проведення громадських слухань у дворі гуртожитку на Дружби Народів, 4 з метою, врешті-решт, повернути його мешканцям через передачу у комунальну власність.

«Надіслав купу листів, але жодної реакції нема», - каже Іван Кубіцький.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що мешканці гуртожитку на бульварі Дружби Народів, 4 вже десять років не можуть приватизувати житло. Із тим, щоб лучани все ж змогли, як це дозволено законом, безплатно отримати у власність помешкання, де живуть їхні сім’ї, члени виконкому звернуться до власника гуртожитку – ПАТ «Електротермометрія».

Як повідомляло ІА Волинські Новини, у червні 2014 року депутати проголосували за те, щоб гуртожиток, який належить ПАТ «Електротермометрія», передали у комунальну власність. Лучани зверталися й до обласної ради, побоюючись, що їх кімнати можуть продати «лівим» людям, і вони опиняться без даху над головою.

А навесні 2015 року стало відомо, що конфлікт досі не вирішили.

З огляду на це, депутати Луцької міської ради з групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов та Ігор Поліщук будуть домагатися в судовому порядку виключення гуртожитку з статутного фонду підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікаво Показати IP 23 Липня 2015 13:55
За "ідею" ті депутати не працюють це факт, і з доброго дива така активність! В чому розинка такої надмірної уваги до власності де не вклали ні копієчки? За ту "тоталітарну будову" жеруться як собаки за костомаху.
мутний Показати IP 23 Липня 2015 15:48
Власник заводу пропонував шибі з осіповим щоб люди виплатили йому 1,5 млн. грн. отступних і він передасть гуртожиток у комунвласність. В будинку 100 кв. на 1,5 млн. це 15 тис. грн з квартири., що на сьогодні 600 дол. Невже 600 баксів так багато за житлову кімнату ? Совок і полішуки звикли до халяви.
валя Показати IP 24 Липня 2015 01:40
а чому завод впасне майно повинен віддавати даром ви ж ніхто свого просто так невіддасте. чому б цей гуртожиток не продати бажаючим а виручені кошти вкласти у розвиток виробництва тоді може й завод не стояв а працював. ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus